Hezkou nedeli
teda to snad ani neni v silach cloveka, aby to vse precetl
ale jak rika muj pritel, zenska vydrzi vic jak clovek, takze i tohle zmaknu
Tak jen reaguji na Majdali, ja taky jeste namam pripravenou tasku, ale dneska ji chci aspon trosku mit. V noci mi bylo nejako divno, tak zvlastne me bolelo 2x bricho, spala jsem desne v 1 vzhuru a pak po 5 a nemohla jsem za nic usnout. Mambo, jak to delas, ze tak brzo vstanes
No u nas se zas zaclo chodit spat az skoro ve 23, Kuba driv neusne, ted ma par dnu urazlivou, ale jak. Zamraci se, da ruce pres sebe a jde trucovat treba pul hodky do pokoje. No vubec nevim co s nim. Ale tak se snazim to prechazet a delat, jako by nic. Uffff. Jinako ze zlaticko.
Jinako, mam uz injekce az do sestinedeli. V patek jsem si pekne odnesla z lekarny 6 krabic. Byla jsem jak ty duchodci, si vzdy rikam, kdyz vidim jak jdou z lekarny, jak si nasyslili
Hodnoty se po te davce miniheparinu urovnaly uplne. Si rikam, jestli to nemaji vsechny maminky, ze se jim to zvysi a proste tem co maji nejake vetsi dispozice ke srazlivosti je davaji preventivne.
Vcera jsme byli jeste pro prebalovaci podlozku, nanoznik na autosedacku, deku a vlozky do podprdy. Byli jsme ve Slune.cz, na netu lepsi ceny, ale teda ty prodavacky, no uz bych tam nesla. Tak neosobni...
Byli jsme na nohou 5 hodiny (vcetne obeda v Edenu v pizzerce) byli jsme busem a tramvaji, aby si to Kubasek uzil. No a mne asi pak bylo z toho ouvej. Se mi pak tatka omlouval, ze to vymnouknul, ze jsme meli vzit auto. Ale v pohodicce.
Tak vsem drzim palce, at jeste nerodi a zvladaji vse na 1
My peceme kachnu se zelim a knedlikem, jdeme prat nase veci a mimi a poklidime.