Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evca | 118599 |
17.12.2011 18:03:04
Tebe to musi bolet dvojnasob, kdyz tam jsou 2. Tak ode mne mas 1* za statecnost.
Ja jsem rada, ze pisete, jak Vam je. Vim tak, ze v tom nejsem sama a lepe se to snasi. S tou stydkou kosti mam to same. Navic, holky, mne uz zacala bolet v cervenci. Mne tam dole snad bude prolejzat brontosaurus, kdyz se tak dlouho uvolnuje. |
Bberi | 40972 |
17.12.2011 17:55:49
Já pekla šlehačkové,pak jsem dělala Milakuličky a Masarykovo cukroví-ty dvě budu dodělávat zí....
Markét.se nediv,že tě vše bolí,při těch dvou miminkách Klidně si postěžuj,my tě politujem |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
17.12.2011 17:37:04
Já dnes hodně odpočívám, jen jsme byli nakupovat a taky mě při chůzi bolí celý podvozek . V noci se mi spí už fakt hodně blbě, na bocích mě tlačí kyčle, na zádech se mi blbě dýchá a kyčle mě bolí, kromě toho mě i bolí stydká kost, mám pocit, že už se snad úplně rozestoupila , no nechci si moc stěžovat..
Taky pravá ruka mi blbne - myslím, že Chris tu psala, že jí to taky zlobí, mě brní konečky prstů a někde jsem se dočetla, že to jsou ty karpály, že to v těhotenství může dělat, já to teda předtím neznala no, holt jsme už těhule v posledním tažení . Jinak co mi minule dr. měřil výšku fundu, tak já už měla 43, takže jsem zvědavá, jestli to ještě poleze. Ale snad by to břicho už mohlo taky trošku jít dolů.. No, docela už se těším, až ten pupek shodím, ale na druhou stranu si říkám, že to je pravděpodobně moje poslední těhotenství, tak by si to ještě měla užit, protože cítit pohyb miminka v bříšku je snad ten nejúžasnější pocit na světě a docela mě mrzí, že do 3 týdnů o to přijdu... To šlehačkové cukroví musím opravdu zkusit, jste mě prostě namlsaly, takže snad v pondělí bych to upekla, jestli bude chuť a síla. Poslední dobou máum spíš chuť to cukroví konzumovat, než ho dělat, ale balkonu taky zatím úspěšně odolávám Peťo, snad jen malý v bříšku řádil a je furt hlavou dolů.. Už si nic nepamatuju.. takže končím |
Bberi | 40972 |
17.12.2011 16:30:30
no Evčo o Vánocích bude určo o nadstandart zájem,tak mám obavy,že volnej nebude...
byla jsem v obchodě a děs, nemůžu chodit,,bolí mě všecko,když jdu |
Evca | 118599 |
17.12.2011 16:23:22
Peto, verim, ze te zaha pali hodne, kdyz od same bolesti rikas, ze te pali stydka kost. My teda perlime, holky.
Jinak, Pippi, nech si chutnat. Jinak, jak tu byl bracha s manzelkou, tak jsem jim rikala, ze kdybych to vedela driv, tak si koupim chodecke hulky, ze s tim lezenim do kopce je to hruza. Ale ze tech par dnu uz vydrzim. No a oni, ze je maji v kufru auta!!! Holky, to je uplne nekde jinde. Ono totiz si pak pri chuzi pomahate rukama a netahate to vse nohama. Kopec jsem zdolala v olympijskem tempu. Takze pokud by Vam je nekdo mohl pujcit, zkuste to. Jinak, pokud bych rodila o Vanocich, tak bych si ten nadstandard vzala teda taky. To mi prijde fakt jako dobry napad. Jinak se spis kloni k variante nestandardu. |
Bberi | 40972 |
17.12.2011 12:55:11
Pippi.to je dobrej nápad s tím nadstandartem...
no,já to nechám osudu máme po obědě,měli jsme kuřecí řízek v chipsem s kaší půjdu se projít a pak udělám mila kuličky a to šlehačkové, ještě jsem dělala Masarykovo cukroví, vypadá to dobře |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
17.12.2011 12:44:12
Dneska ráno jsem měla asi poslíčky, už jsem neusla. Stydká kost mě až pálí je to šílené.
A mám pocit, že se ten pacholek zase otočil, no uvidím 27.12. to jdu do porodky. Nevím jestli si to pamatuji dobře, ale asi to Bylo Sluníčko co chtěla receptík na mléčný marcipán?? Tak je v receptech. Včera jsem večer dopekla ty rohlíčky a jsem moc ráda, že se mi povedly a mají stejnou chut jako od maminky, ještě dnaska budeme s mm patlat vosí hnízda. Ale nemám máslo tak je budu plnit asi až v týdnu. |
Pippi | 108434 |
17.12.2011 12:32:04
Mně taky dole bolí všechno. Manžel říkal, že pokud porodím na Vánoce, tak si ve Vrchlabí vezmeme nadstandard a budeme tam trávit Vánoce všichni tři Tak to případně nějak zvládnem. V úterý jdu do porodnice, tak uvidím, jak se prcek chystá nebo nechystá. Jinak já jím pořád stejně,ale včera jsem si zase musela dát syrové brambory, prostě jsem měla chuť. Nepřibírám celé těhotenství, tak doufám,že mi v úterý v porodce řeknou, že na miminko to nemá vliv, já vůbec nevím, jak je aktuálně velké.
|
Bberi | 40972 |
17.12.2011 11:22:10
Evčo.mně ani nic dole nebolí....jen torchu břicho,ajk vaříma peču...
|
Evca | 118599 |
17.12.2011 10:45:55
JJ, Bberi, jen tuhle klasiku. Zase v 5:30 nehyrim tolika alanem.
Ja asi do Vanoc neodrodim, ale boli mne od vcerejska snad vsechno dole. Tak nevim, jak si to mam vykladat. Mozna jen ty poslicci zesiluji. Dnes ma prijit na obed bracha s manzelkou. No nevim, jak se na ne budu moc usmivat, kdyz to boli. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.