Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bberi | 40972 |
17.12.2011 9:48:30
Ahoj,
v noci jsem nemohla spát, přemýšlela jsem,že za týden je Štědrý den a já furt ještě nerodím...nechci být v porodnici na Vánoce,jenže nenadělám nic,až mimino bude chtít-vyleze Evčo.jaký pšagety jsi vařila v tu dobu? doufám,že jen se sýrem a kečupem |
Evca | 118599 |
17.12.2011 5:37:38
Majdali, ono i to "nejezeni" ma sve. Podivej, kolik je hodin a ja si tu kuchtim spagety. Jak toho moc nesnim, tak mne v noci budi hlad. Jsem se 1 hod premlouvala, zda to zaspim nebo se pujdu najist. Proste to se nedalo s tim haldem spat.
Mambo - vy jste spaci! To jeste nejse vzhuru! |
jezinečka | 105196 |
16.12.2011 23:16:23
OK, tak já písnu ještě teď, než půjdu spinkat...
Tak po O dorazil taťka z baráčku a vypravili jsme se na Vánoční výstavu a rovnou jsme vzali útokem i nějakou výstavu fotek, bylo to moc fajn, tak taky nějaké zpestření. Takže kouličky z tatranek jsem neukoulela... jen jsem začala a jelikož je dělám ze 2 dávek i pro mámu, tak je asi dokoulím až za týden Nevím jestli si vzpomenu co jsem chtěla psát... snad... Chris, taky držím palce ať už to máte za sebou a už si jen užíváte pěkného bytečku Jinak já si taky dnes trochu chrupla po obídku, ale jen tak půl hoďky, ale docela to stačí Tak k nám dorazil taky nějaký vichr... tak už jsem cukroví zezaokna raděj vyndala, to by bylo škody ad teploměr pro dítko, zatím máme obyč rtuťový a je to děs, nemůžu malé ani změřit teplotu, protože ho v zadečku prostě nesnese, takže taky půjdu asi do digitálního s gumovou špičkou, aby to bylo hned... Jinak souhlasím, těhu bude asi nakažlivý... loni jsem chodila na angličtinu a přibližně v půlce šk.roku nám učitelka oznámila, že je těhule, termín měla na začátku července, tak nám to krásně vyšlo, že jsme to mohli dochodit... no a asi předposlední hodinu jsem jí říkala, že jí asi budu následovat, neboť jsem ve 3. měsíci a najednou se ozvala ještě jedna holčina, že ona taky, termín taky v lednu ta bohužel během léta potratila tak mi jí bylo líto. A když se nám narodila Žofie, tak přítelova mamka pořád na dceru (švagrová), jestli by se nechtěla taky nakazit, jelikož jí bylo už 33 tak by měla načase... uplynulo pár měsíců a švagrová byla těhotná, malý se narodil 11 měsíců po naší Žofce a teď vlastně budou mít už třetí vnouče za 2 roky Už mě nic nenapadá, tak já jdu radši spát Tak |
Eset+2M | 11735 |
16.12.2011 21:04:13
hele Chris ... téda ... taky si "užíváš" ... hlavně, že jste s mimískem v pohodě ... tak ať to všechno brzo "pofackujete" k obrazu svému
ad nakažlivost těhu ... určitě funguje ... my jsme v práci taky 4 v rozmezí 1 měsíce a k tomu ještě v bývalé práci taky jedna holky já jsem dneska taky hrozně protivná a přičítám to únavě ... plánované odpolední odpočívání se nekonalo, protoože tu byla ségra ... tak jdu asi zalehnout teď ... ale zase mám strach, že budu čučet v noci |
1Majdali | 118921 |
16.12.2011 20:54:38
Evčo jak já ti závidím to tvoje "nejezení" já bych sežrala snad i mrtvýmu oko ... teda pardon, ale jsem fakt extrem žravá ... což mi připomíná :-D že jsem nedostala spucunk za váhu :-D přibrala jsem "jen" kilo
Mimčo má prý na otočku málo místa, nebo co to mudra povídala, že s tím spíš počítat nemám ... a s tím srdíčkem by to šlo risknout, kdyby odhad váha byla do 3200 ... víc by prý stejně neriskovali, protože by to to srdíčko zvládnout nemuselo (kdyby to bylo moc dlouhý apod.) .. ale zadečkem je tam větší riziko, protože to obecně trvá dýl = větší a delší zátěž atd... no a mm mi řekl, že prý nechce jít do rizika i kdyby jen 0,5% ... a ať to neřeším atd. .. tak uvidíme Chris ty si tedy tu předvánoční pohodu a klid užíváš... Ale jinak koukám jak pilně všechny pečete .. a pak že se na to vykašlete :-D |
chris | 22041 |
16.12.2011 19:51:36
ahoj holky, dík, že na mě myslíte, ale jáse fakt rodit ještě zdaleka nechystám. akorát moc nestíhám - a net připojuju jen občas. a to ještě prosim zvěř, aby mi to tu nerozebrala - jak je to provizorně na židlích, stačí, aby se kočka blbě otřela a všechno by mohlo letět :)
já v úterý byla na poslední kontrole na gyndě (btw CS 0), musím zavolat a objednat se do porodky. ve středu ráno jsme se s jirkou zastavili(konečně) na matrice a jirka se přiznal. tedy aspoň k honzíkovi :) taky jsme byli u doktora, protože jirka už měl dvoje atb a zlepšení nijak valný, moje pohodová vodová rýma se zahustila a ještě jsem začala kašlat. a chudák mimís přitom musí dělat dvojitý salta počítám. odpoledne jsme byli v porodnici na informativní schůzce k porodu - aspoň vím co a jak, kam jít, kdy jet a tak :) trochu mě to uklidnilo. a cestou dom jsme ještě vyzvedli nějaký objednaný dárky, takže pohoda. čtvrtek dopoledne jsem pro změnu prospala - teda jak se dalo,já moc nespala v noci, dost mě poslední dobou bolej kyčle. večer měl jirka firemní večírek, přišel až v půl druhý ráno :) a jak mě probral, tak já zas nemohla usnout. a to jsem deska vstávala (relativně) brzo, šla jsem na půl osmou ke kadeřnici, tak je ze mě zase na chvíli člověk :) pak nákup s maminou, něco málo jsem doma podělala a poo jsem tak krásně vytuhla, že mě neprobudil ani telefon - už zvonek, šéf tý party dělňasů mi přines závěrečný vyúčtování. sláva sláva, toho už jsme se zbavili, teď jen zlikvidovat tady ten bordel. no, do ledna se to musí povidnout. jinak vánoce jsem zrušila, nejni kde, ani nic nenapečem.. mamina by mi pomohla, ale měla zlomenou ruku a pořád má problémy se šlachama, do toho mě teď často bolí pravá ruka - asi se mi zhoršily ty karpály :( no nic, si tu stěžuju jak stará důchodkyně :) sorry holky :) ale aby to nebyly jen stížnosti - hlásím, že předevčírem se nám narodila neteřinka :) 3,5 kila, 52 cm:) na to, jaká je její mamina prtě, je celkem cvalík :) |
Evca | 118599 |
16.12.2011 19:48:53
Joo, jeste jsem chtela, ze "nechapu" ten vas apetit. Jak to delate, holky? Ja jim jen kvuli hladu a aby mala netrpela. Vubec nemam chute.Jen bych vypila rybnik.
|
Evca | 118599 |
16.12.2011 19:46:55
Ja nevim, jak vy, ale ja jsem sama sobe dnes tak protivna. Bude to tim pocasim. Vidim, jak na horach je snih a hned bych jela na lyze.
Mala to nejak citi a celou noc a den kope. Majdali, tak treba se jeste Elenka otoci jako u Peti mimo. Nicmene ty s tim srdickem bys stejnak normalne nerodila nebo jo? |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
16.12.2011 19:39:08
JJ Market je tam, včera jsem ho pekla a můj mm je hodně vybíravý a jedl mi to pod rukama, jsem to musela bránit vlastním tělem.
|
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
16.12.2011 19:17:30
aha, tak já mrknu , dík
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.