Já dnes hodně odpočívám, jen jsme byli nakupovat a taky mě při chůzi bolí celý podvozek
. V noci se mi spí už fakt hodně blbě, na bocích mě tlačí kyčle, na zádech se mi blbě dýchá a kyčle mě bolí, kromě toho mě i bolí stydká kost, mám pocit, že už se snad úplně rozestoupila
, no nechci si moc stěžovat..
Taky pravá ruka mi blbne - myslím, že Chris tu psala, že jí to taky zlobí, mě brní konečky prstů a někde jsem se dočetla, že to jsou ty karpály, že to v těhotenství může dělat, já to teda předtím neznala
no, holt jsme už těhule v posledním tažení
.
Jinak co mi minule dr. měřil výšku fundu, tak já už měla 43, takže jsem zvědavá, jestli to ještě poleze. Ale snad by to břicho už mohlo taky trošku jít dolů.. No, docela už se těším, až ten pupek shodím, ale na druhou stranu si říkám, že to je pravděpodobně moje poslední těhotenství, tak by si to ještě měla užit, protože cítit pohyb miminka v bříšku je snad ten nejúžasnější pocit na světě
a docela mě mrzí, že do 3 týdnů o to přijdu...
To šlehačkové cukroví musím opravdu zkusit, jste mě prostě namlsaly, takže snad v pondělí bych to upekla, jestli bude chuť a síla. Poslední dobou máum spíš chuť to cukroví konzumovat, než ho dělat, ale balkonu taky zatím úspěšně odolávám
Peťo, snad jen malý v bříšku řádil a je furt hlavou dolů..
Už si nic nepamatuju.. takže končím