16.12.2011 19:51:36 chris
Re: Novinky
ahoj holky, dík, že na mě myslíte, ale jáse fakt rodit ještě zdaleka nechystám. akorát moc nestíhám - a net připojuju jen občas. a to ještě prosim zvěř, aby mi to tu nerozebrala - jak je to provizorně na židlích, stačí, aby se kočka blbě otřela a všechno by mohlo letět :)
já v úterý byla na poslední kontrole na gyndě (btw CS 0), musím zavolat a objednat se do porodky. ve středu ráno jsme se s jirkou zastavili(konečně) na matrice a jirka se přiznal. tedy aspoň k honzíkovi :) taky jsme byli u doktora, protože jirka už měl dvoje atb a zlepšení nijak valný, moje pohodová vodová rýma se zahustila a ještě jsem začala kašlat. a chudák mimís přitom musí dělat dvojitý salta počítám. odpoledne jsme byli v porodnici na informativní schůzce k porodu - aspoň vím co a jak, kam jít, kdy jet a tak :) trochu mě to uklidnilo. a cestou dom jsme ještě vyzvedli nějaký objednaný dárky, takže pohoda.
čtvrtek dopoledne jsem pro změnu prospala - teda jak se dalo,já moc nespala v noci, dost mě poslední dobou bolej kyčle. večer měl jirka firemní večírek, přišel až v půl druhý ráno :) a jak mě probral, tak já zas nemohla usnout. a to jsem deska vstávala (relativně) brzo, šla jsem na půl osmou ke kadeřnici, tak je ze mě zase na chvíli člověk :) pak nákup s maminou, něco málo jsem doma podělala a poo jsem tak krásně vytuhla, že mě neprobudil ani telefon - už zvonek, šéf tý party dělňasů mi přines závěrečný vyúčtování. sláva sláva, toho už jsme se zbavili, teď jen zlikvidovat tady ten bordel. no, do ledna se to musí povidnout. jinak vánoce jsem zrušila, nejni kde, ani nic nenapečem.. mamina by mi pomohla, ale měla zlomenou ruku a pořád má problémy se šlachama, do toho mě teď často bolí pravá ruka - asi se mi zhoršily ty karpály :( no nic, si tu stěžuju jak stará důchodkyně :) sorry holky :)
ale aby to nebyly jen stížnosti - hlásím, že předevčírem se nám narodila neteřinka :) 3,5 kila, 52 cm:) na to, jaká je její mamina prtě, je celkem cvalík :)
Odpovědět