OK, tak já písnu ještě teď, než půjdu spinkat...
Tak po O dorazil taťka z baráčku a vypravili jsme se na Vánoční výstavu a rovnou jsme vzali útokem i nějakou výstavu fotek, bylo to moc fajn, tak taky nějaké zpestření. Takže kouličky z tatranek jsem neukoulela... jen jsem začala a jelikož je dělám ze 2 dávek i pro mámu, tak je asi dokoulím až za týden
Nevím jestli si vzpomenu co jsem chtěla psát... snad...
Chris, taky držím palce ať už to máte za sebou a už si jen užíváte pěkného bytečku
Jinak já si taky dnes trochu chrupla po obídku, ale jen tak půl hoďky, ale docela to stačí
Tak k nám dorazil taky nějaký vichr... tak už jsem cukroví zezaokna raděj vyndala, to by bylo škody
ad teploměr pro dítko, zatím máme obyč rtuťový a je to děs, nemůžu malé ani změřit teplotu, protože ho v zadečku prostě nesnese, takže taky půjdu asi do digitálního s gumovou špičkou, aby to bylo hned...
Jinak souhlasím, těhu bude asi nakažlivý... loni jsem chodila na angličtinu a přibližně v půlce šk.roku nám učitelka oznámila, že je těhule, termín měla na začátku července, tak nám to krásně vyšlo, že jsme to mohli dochodit... no a asi předposlední hodinu jsem jí říkala, že jí asi budu následovat, neboť jsem ve 3. měsíci
a najednou se ozvala ještě jedna holčina, že ona taky, termín taky v lednu
ta bohužel během léta potratila
tak mi jí bylo líto.
A když se nám narodila Žofie, tak přítelova mamka pořád na dceru (švagrová), jestli by se nechtěla taky nakazit, jelikož jí bylo už 33 tak by měla načase... uplynulo pár měsíců a švagrová byla těhotná
, malý se narodil 11 měsíců po naší Žofce a teď vlastně budou mít už třetí vnouče za 2 roky
Už mě nic nenapadá, tak já jdu radši spát
Tak