Uf, tak jsem po celodenním maratonu zase na chvíli usedla k PC. A zase se mi při čtení jen zbíhají sliny
. Škoda že nejde jídlo posílat po netu. Bysme si všechny přišly na svý, nemyslíte?
Já dodělala poslední druh cukroví a teď jste mě tady nahlodaly s tím šlehačkovým.. jak to vypadá a jak se to dělá? Asi to teda vůbec neznám
.. No možná jsem to někdy někde u někoho jedla, ale já jsem milovník všeho sladkýho, takže tak moc neřeším, z čeho to je a baštím
. O Vánocích chodím ráda na návštěvy, protože to cizí cukroví je vždycky takový jiný...lepší
Tak mi hoďte receptík - sem nebo do deníčku.. prosím.. šlehačka jako taková je mi moc sympatická, tak to cukroví bude určitě taky super
Taky jsem vyžehlila další kupu, teď to nastrkat do skříně, už se nějak začíná plnit
. A ještě furt nemám dobalenou tu tašku do porodnice, ale necítím se, že bych měla v nejbližších dnech vyrazit, tak to snad ještě stihnu
Na nějaký večírek bych taky docela zašla, už kvůli tomu případnému jídlu
.
Jinak dodatečně díky Carol za recept na pralinky
. Docela bych si dala
Já si budu muset jít udělat něco k jídlo, protože to vypadá, že mám asi hlad, když o ničem jiným nemluvím