16.12.2011 18:04:02 1Majdali
Re: Novinky
hooooj ..
tak jsme po kontrole a odeslány na MD .. malinká si zase vylezla do své nejoblíbenější polohy tak si jí doktorka nejdřív prohlížela s tím, že ani UZ nepotřebuje :-D a řehtala se ... nicméně prý je tak vysoko, že ven se opravdu hned tak chystat nebude ... takže jsme stále zadečkem dolů a prý "zázraky se sice stávají, ale tohle na otočení nevypadá" ... takže se pomalu budu smiřovat s tím SC .... rovnou jsme probraly antikoncepci po porodu .. holky máte některá zkušenost s Mirenou? nejradši bych šla do toho (skoro, nebo úplné vymizení menstr., nemusím myslet na pilulky, 5 let klid a ušetřené peníze...)
jezi jj.. a stále ještě odolávám a balkonu se vyhýbám velikánským obloukem, protože bych to sežrala všechno ...
Pippi proč dobrodruh? já bych šla taky ,-)... s tou poštou je to všude stejný :-D taky jsem musela minule udělat pořádnej vyrvál .. od té doby zvoní ...
také jsem dnes koupila pleny .. v teta drogerii ... zatím nejlevnější kde jsem vůbec co viděla...
holky já někde četla studii, že těhotenství "nakažlivé" je ... že se začnou nějak jinak uvolňovat hormony když vidíš jinou těhulku, nebo čerstvě narozené mimčo :-D
Odpovědět