Ahojte
Evčo!!! ty jsi mě teda dostala
, no já už končila, ale ještě chtěla mrknout na ty podprdy,no a nemohla jsem se nepodělit
Marki, já se picnu, no ty vypadáš na stejný termín jako já
, tak až budete plánovat, tak 2.ledna, jo? Já ti teda nechci nic říkat, ale myslím, že Bčko to rozhodlo, Markétko,oni respektují tvé přání, ale já myslím,že by to nakonec dopadlo tak,že by Ačko vyšlo přirozeně a Bčko nakonec císařem,chceš to podstoupit? Já jdu také v 38.týdnu a dle tvého CS to nevypadá na připravené cesty,no budu ti držet palečky,aby to dopadlo tak jak ty si přeješ.
Lupitko, co říct, určitě to bude dobrý,tak se netrap a hlavně neplač, moc na tebe myslím
Jájo, já souhlasím s holkama Eset i Bberi, myslím,že jsem chtěla napsat úplně to stejné,jen si myslím,že když to začne fest bolet,nemůže to nikdy být zbytečně,prostě to začíná z minuty na minutu a řekneš si, a? už je to tady.
Pippi, hmmmm, s tím pokojem po třech, těžká situace, vím,že ty nadstandrardy jsou šíleně drahé, ale tři maminky na pokoji, to je mazec, nevyspíte se ani jedna, no babo raď,typické pokoje jsou po dvou a i tak je to někdy k zbláznění, ale tři??? No to si už budete muset rozhodnout s taťkou a dle finanční situace,já bych preferovala ten samostatný,ale copak můžu radit
TAk pak napiš, jak jste se rozhodli.
Mabelko, ty jsi také velké překvapení, no holky,jak to nakonec všechno dopadne
, myslím,že za měsíc, dva už budeme mít všechny jasno
Tak všem přeju jen ty nejlepší zprávy a ty nejlepší rozhodnutí