Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evca | 118599 |
14.12.2011 3:35:47
Carol - koncis jo??? hihi, nejak ti to nevyslo. A podprda mama cubana - ty nevernice jedna. Cekala bych od tebe neco jako mamita argentina!
Mne probudily zase bolesti na stydke kosti. Joo, mam takovou mimotechnickou pomucku, jak poznat, zda Uz ci Jeste ne. Si vzdycky reknu: Tohle by chlap jeste vydrzel, to nemuze byt ono. Nicmene mne vcera vecer chytl rapl. Ja to mam teoreticky za 3 tydny. Takze jsem si udelala seznam veci, ktere musim jeste zorganizovat. Tak nadhazuji: - Zabalit tasku pro malou - Udelat seznam pratel, ktere ma Jirka informovat - Napsat Jirkovi instrukce k porodu (snazila jsem se mu to popsat ustne - vysledek diskuze: napisu mu to emailem) - Projit seznam veci a jejich ulozeni v domacnosti, ktere musi dobalit az to na mne prijde (chapejte, on tu se mnou bydli jen kratce, jak by to mohl vedet a navic ja to prece porad premistuji ) - Nechat ho precist kapitolu o prekotnem porodu |
Carolla | 68600 |
14.12.2011 2:33:41
Jo a tak nějak si představuju kojící podprdu, já vím,že se vám nebude líbit ta cena, ale když je to aspoň na rok, tak bych to dala, no tady jsem neplatila o moc míň a jsou bez kostic, což pro mě děs. Ale co nadělám. Možná ji objednám, aspoň jednu a nechám si poslat.
http://www.astratex.cz/podprsenka-mama-cubana/tehotenske-a-materske-pradlo |
Carolla | 68600 |
14.12.2011 0:04:26
Peti, ty romantické duše, já se chytla asi první a už stahuju, tak jsem zvědavá, ale píšou romantické drama, tak uvidíme,zítra ti napíšu zážitky
Jinak holky, porodů se nebojte,až to přijde,tak to přijde,prostě se to musí přežít a některé holky u toho vyvádějí víc, než je nutné,tak se nenechte zastrašit.Jinak překotný porod já nezažila,ale kolegyňka na pokoji, když se narodila malá jo.Odjela,když to začalo,do nemocnice to měla 25 km a už nestačila ani vypsat papíry.No jo, tomu já říkám štěstí Jo, Pippi a kontrakce po třech minutách jsou super,mezitím máš čas i přečíst noviny a shlédnout film, já je měla po třech u malé asi deset hodin, no a potom píchly vodu a přestaly úplně, no a pak jsem musela tlačit bez kontrakcí (proto mi pomáhali:)),no a pak se narodila, byla to fuška, ale dá se říct,že to nebylo hrozné. První porod byl nejhorší,po oxitocinu jsem měla bolesti v kuse bez přestávky asi dvě hodiny, nikdy jsem nezažila nic horšího. Tak dnes končím, papa |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
13.12.2011 23:43:47
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=15635
Tu to máš ty zrádkyně jedna Jdu chrnět právě jsem se koukala na filmík Voda pro slony, mě se to moc líbilo, takže Evi ty romantická duše, uřčitě na to jukni |
chris | 22041 |
13.12.2011 23:21:22
btw holky nahoďte pls znovu odkaz na fotoalba.. já je na notesu nemám v záložkách a na velkej comp se asi ještě hned tak nedostanu :(
|
chris | 22041 |
13.12.2011 23:19:33
peti asi tě zklamu, ale já se rozhodla pro ten motol :)
|
Evca | 118599 |
13.12.2011 22:25:58
Lupi - rada te uvidim v Thomayerce, ale znamena to, ze rodis se mnou 6.1? To mi totiz rika muj vnitrni hlas, kdy se mala narodi.
Marbelko, strasne moc drzim palce, aby si te tam nenechali a vse bylo dobre, i kdyz zdravi mima nadevse. Vim, ze ty to mas horsi, takze mozna by to bylo vhodne, ale psychicky asi nic moc zvlaste pred Vanoci. Tak at to dopadne dobre. Ja asi budu Jirku instruovat, ze snad krom epiduralu jsem ochotna ke vsemu, ale az v te posledni fazi. At mi nejdrive daji sanci to zkusis samotne. Chci verit doktorum, ze delaji vse pro to, aby to dobre dopadlo. Majdali, taky jsem videla 1 maminku rodit, kdyz jsem byla v poradne. A musim rict, ze jsem se z toho zpotila. Chci se jit taky podivat na porodni sal, tak snad toho budu tentokrate ustrena. |
Pippi | 108434 |
13.12.2011 21:11:36
ty jo, tady to fakt žije
Já jsem taky viděla rodící holku, v Podolí, když jsem šla na monitor kvůli tomu tvrdnoucímu břichu. Bylo to pro mě trochu strašidelný, na druhou stranu sestřička se k ní chovala hezky, to mě uklidnilo. Akorát se mi nelíbilo, že ta holka měla kontrakce asi po třech minutách a oni ji tam zpovídali z toho, kdy nastoupila na mateřskou, jak se jmenuje přítel, co dělá, kolik mu je, mám pocit, že to se dá všechno vyřídit po porodu. Ano, je to vždy o lidech. A ano, vím,že se dá porodit i v autě, ale naprostá většina porodů trvá x hodin, takže fakt nemám z překotného porodu strach. Já osobně neznám nikoho, kdo by překotný porod zažil, a i když si vzpomenete na někoho, kdo ano, určitě znáte mnohem větší procento těch,které rodily dlouho. Holt nebudu moci čekat doma do poslední chvíle a budu muset risknout, že mě pošlou domů, že to ještě není porod. Přeju nám všem, aby porod vyšel podle našich představ a hlavně se pak nezapomeńte hlásit. Jinak jsem dnes upekla pátý druh cukroví, ale zato mám všude bordel. Přišly mi dvě kojící noční košile, jsem z nich nadšená nejen kvůli porodnici, ale určitě je využiju i doma. |
Mabelka 29 | 50861 |
13.12.2011 20:45:52
Lupitko, mně taky začaly otékat nohy, teď i trochu ruce. Příjemné to teda není. A ráno, když vstanu, tak nepříjemně brní, než se rozchodím.
Jo a nezapnu pořádně zip na botách! Za porod jsem také nic nedostala, ale ani jsem nechtěla nějaké zlato a tak, jak se má dávat. Jak píšete, raději jsme si pak koupili s manželem něco, co jsme potřebovali a nebo jsme pak všichni jeli na Slovensko atd. Ale ta Audina, to je dobrý |
Mabelka 29 | 50861 |
13.12.2011 20:34:41
Ahoj holky, zase jsem dočetla jen stránku, ach jo. Vidím, že už se tu začínají řešit porody, začíná jít do tuhého
Ale zase vemte si, někdo má porod tak pohodový, že by hned rodil znovu. Třeba bude mít některá z vás to štěstí! Tlačení na břicho - nezažila jsem, zkončila jsem u neúspěšného vyvolávání porodu (2 dny s přestávkama, jen vždycky od brzkého rána tak do 1 nebo 2 hodin odpoledne), pak na pokoji doznívaly bolesti a v noci jsem se pořádně vyspala. No a třetí den ráno rozhodli o císaři. Já jsem pořád nic nenapekla! Musím pohnout s tím přeskládáním věcí ve skříních, zítra jdu na kontrolu do riz. poradny, tak mám vždycky trochu nahnáno, že si mě tam už nechají. Teď jsem nachystala aspoň oblečení pro miminko na odchod z porodnice do tašky a dodělávám různé resty. Majdali, to chápu, že ten pohled v porodnici na rodící ženu musel být - teď mě nenapadá žádné slovo, prostě člověka ten smích přejde Naštěstí minulý týden, když mi dělali přímo na por. sále monitor, jsem slyšela jen 2x tak krásně zaplakat miminko odvedle Ale oni by tam asi na monitory neposílali, kdyby někdo přímo rodil, teda SNAD Majdali, bezva, že ty kojící podprsenky se ti líbí Já jsem dnes měla obíhací kolečko obchodů se spodním prádlem, spoléhala jsem na jeden, ale byl zrušený! No a v těch ostatních teda nic moc, takové ty krásné vyztužené, jak si koupila Markétka, neměli vůbec, a sotva měli jednu tu sportovní Takže výběr žádný, to jsem fakt nečekala. A v jednom byla taková mladá holka, prodavačka, a divila se, že I já se ptám na ty sportovní podprsenky, protože snad všechny těhotné, kojící, je chtějí. A ona to nechápala, jak se v tom dá kojit Tak se mě osmělila zeptat, protože už jí to fakt vrtalo hlavou. Nakonec jsem si jednu sportovní koupila, ala asi později risknu přes net tu vyztuženou. Markét, ty jsi ji sehnala v kamenném obchodě? A musím se smát, potkala jsem ve městě asi 4 lidi, kteří se teprve teď dozvěděli, že čekáme miminko. To už nešlo zamaskovat ani přehlédnout Tak končím elaborát, omlouvám se, že moc nereaguju na vaše příspěvky, snad se brzo polepším Ještě teď dám rychle fotky do deníčku. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.