13.12.2011 21:11:36 Pippi
Re: Dotaz
ty jo, tady to fakt žije
Já jsem taky viděla rodící holku, v Podolí, když jsem šla na monitor kvůli tomu tvrdnoucímu břichu. Bylo to pro mě trochu strašidelný, na druhou stranu sestřička se k ní chovala hezky, to mě uklidnilo. Akorát se mi nelíbilo, že ta holka měla kontrakce asi po třech minutách a oni ji tam zpovídali z toho, kdy nastoupila na mateřskou, jak se jmenuje přítel, co dělá, kolik mu je, mám pocit, že to se dá všechno vyřídit po porodu. Ano, je to vždy o lidech. A ano, vím,že se dá porodit i v autě, ale naprostá většina porodů trvá x hodin, takže fakt nemám z překotného porodu strach. Já osobně neznám nikoho, kdo by překotný porod zažil, a i když si vzpomenete na někoho, kdo ano, určitě znáte mnohem větší procento těch,které rodily dlouho. Holt nebudu moci čekat doma do poslední chvíle a budu muset risknout, že mě pošlou domů, že to ještě není porod. Přeju nám všem, aby porod vyšel podle našich představ
a hlavně se pak nezapomeńte hlásit.
Jinak jsem dnes upekla pátý druh cukroví, ale zato mám všude bordel. Přišly mi dvě kojící noční košile, jsem z nich nadšená nejen kvůli porodnici, ale určitě je využiju i doma.
Odpovědět