Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
13.12.2011 20:07:50
Tady to dneska jede
Ja jsem vubec darek necekala a uz vubec ne, kdyz jsme prijeli z porodnice. Tatka prisel, dal mi krasnou krabicku a rekl, ze mi dekuje za Jakoubka a ze vi, co jsem si vytrpela a ze mi chtel udelat radost. A ze jsem ji mela Ja se s tlacenim na bricho zkusenost nemam, ale svagrinka ano a ani si to nepamatuje. Ji to pak bracha licil. Uz to neslo, ono asi ty sily taky neni porad kde brat, tak zatlacili a prcek byl venku. Peti, ja rodim v Thomayerce. Ona tam na me Evicka tech par dnu pocka, vid Ted nevim, na koho reaguju, tusim Pippi ja to beru, ze kazdy si prejeme neco jineho. Ja ani nemam nejak co bych psala do porodniho planu. Ja proste chci, aby tam byl zkuseny personal, aby se o vse perfektne postarali. Ono opravdu to je o lidech.... A pak teda takova dalka, ja jsem pri tech kontrakcich po 4 minutach zrovna nadsene a v klidku v aute nesedela Tak vy takhle pecete... no ja jsem dneska chtela ale prd, ani jsem nevyprala. Ale jeste jsem zmakla navstevu u babi, byl tam synovec, tak se kluci vyradili. Ted uz chci jen jit spat a Kubasek chyta druhy dech Jo a zacly mi nejak natykat nohy, je to takovy neprijemny, nevim kam s nima, mam vic otlaceno od ponozek. Ruce ne, jen ty fajfky. |
1Majdali | 118921 |
13.12.2011 19:37:46
Peťo chciii chciiii :-D jsi mě na to navnadila, že tady slintám ...
|
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
13.12.2011 19:19:59
Majdi, já v pekárně jen zadělávám, ono to těsto je pak krásně propracované a to já ani normálně neudělám, pak to nechám nakynout v troubě a pak peču. Ale jestli i tak budeš recept chtít písnu do receptů.
|
Bberi | 40972 |
13.12.2011 19:05:18
Majdali: ano přesně,já to brala jako pomoc a né jakože by mi někdo skákal po břichu -to vůbec ne....
|
1Majdali | 118921 |
13.12.2011 18:55:35
holky já se nebráním ničemu .. asi kdyby na to břicho chtěl někdo fakt skočit jako skočit tak nevím jak bych reagovala, ale když už člověk nemůže tak asi přivítá každou pomoc ... a když je citlivá....
|
Bberi | 40972 |
13.12.2011 18:48:55
Mně taky na břicho tlačili a dost to pomohlo a byla jsem jim vděčná,ono vše má svoje a i ten dr. v tom poředu o tom nemluvil tak,že by to bylo zakázané,ale jde o to kdy a jak.
Carrol to hezky napsala teorie je jedna věc a praxe druhá....však uvidíte Za porod jsme myslím nic nedostala(možná kytku?),na zlato nejsu a ani jsem nic nečekala,raději ocením pomoc mm než nějaký dary a i třeba to,že pohlídá a já můžu jít třeba cvičit nebo s kámoškou na kafe. Porodit se může i v autě,vždyt kolik bylo porodů v sanitce, známá porodila doma v ložnici při čekání na sanitku....překotný porod, takže ono vše je možné a nevěřte jen příručkám. Já budu rodit ve fakultní porodnici,kterou mám nejblíž,obojí mně vyhovuje..A všude narazíš na blba Takže nám všem přeji hodně štěstí při porodu. |
1Majdali | 118921 |
13.12.2011 18:46:03
Peťo prosím prosím recept .. jak pečeš ty škvarkové v pekárně???
|
Carolla | 68600 |
13.12.2011 18:41:43
Teda holky, vám dnes ty prstíky jedou, tolik novinek, vše jsem poctívě přečetla a jak vidět, většinou jste už všechny připravené, s kočárky neporadím,snad jen, že X-lander se dá pořídit jak tříkolka,tak i čtyřkolka,takže každý si může vybrat co mu pasuje,mě se také líbí,jen já jsem ho už nechtěla,protože tam,co jsem bydlela naposled ho měli snad všichni.Ale za takových 15 litrů ho pořídíte se vším všudy. I s autosedačkou,no ale to ví asi Evča nejlépe
Jinak, co se týká tlačení na břicho, já také poskytnu svou praktickou zkušenost, malá ani ten nejstarší nechtěli ven ani za nic, tak mi trochu pomohli,vůbec to nebolelo a já jim byla strašně vděčná, protože nikdo neví,co to je, ležet na tom stole a říkat si - hotovo, já už nemůžu, co teď, takže každá pomoc dobrá. Ale to myslím musíte každá zkusit, jinak ta teorie a praxe je vždy malinko jiná. No a žádné problémy jsem skrz to neměla, krom toho,že mě teda museli naříznout,takže žádné potrhání nehrozilo,no a potom naříznutí to šlo ráz na ráz. No a na vyčištění vždy klyzma(klystýr),je to na jistotu, ale Peti, u císaře jsem teda nic nedostala, tam přece není důvod. No a Jájo,jak tě vyšetřovala pohmatem, jako zvrchu po břiše, nebo zevnitř, já jsem to nepochopila,ale psala jsi, že dovnitř nešla,tak asi jen zvenku? Mě doktor za celé těhotenství ani jednou nevyšetřoval zevnitř a tak doufám,že to tak i zůstane až do konce. Marki, škoda, že jsem ti tu hromádku na žehlení nenechala, když by jsi se chtěla přijet podívat, ale možná by jsi byla zklamaná, protože je to jen město jako každé jiné, jen tady máme trochu větší klid, ruší nás tu spíš jen ti blbí psi, kteří furt štěkají. Takže normální nuda Holčinky, na vše, co jste tu sepsali, se asi reagovat nedá, ale vím vše, co tu prošlo a myslím na vás. Jezi a bacha na ten gauč, dárky za mimi neočekávám, raději pak někam spolu všichni zajedeme,než schovávat někde po skříních zlato. Já na to moc nejsem. Mě potěší kytička, já si tu svou v nemocnici obhájila a mohla ji mít na nočním stolku |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
13.12.2011 18:02:34
No to je šílené co jste tu nabrebentily
Mambo já mám temín 19.1. a možná půjdu na císaře takže se i v tom Podolí potkáme, ale ty stejně prcháš do Hořovic ne??? Lupitka jde do Podolí a ještě Chris pokud nezvolila Motol. Já jsem za D. dostala náušnice z bílého zlata a normálně se trefil k zásnubnímu prstýnku. Měla jsem to spojené i s narozeninama a ještě jsem dostala 5 rudých růží. Ted si myslím, že dostanu prdlajs. U MM je bud veledar nebo nic. Tak jsem se rozhodla, že dneska nepeču a budu civět na bednu akorát jsi ted jdu dát do pekárny těsto na pagáčky. |
1Majdali | 118921 |
13.12.2011 17:43:05
Ahoj děvčátka
tedy tady toho přibylo :-D holky jak tady rozebíráte ty kočárky já už bych ho chtěla mít doma aspoň se tak trošku pokochat :-D ... s dárkem za porod zrovna začala moje kadeřnice :-D dostala od svého mm audinku A6 :-D trošku někde jinde no, ale pak mi mm říká "ono se za porod vlastně něco kupuje viď?" :-D tak jsem mu odpověděla, že jo :-D a kytku ať nenosí, že na pokoji stejně být nemůže :-D a on "miláčku a nemusí to být audinka? viď že ne" :-D :-D :-D ale musím říct, že dárek zrovna za porod dostanu ráda .. přišly mi ty kojící podprsenky z aukra, jsem tedy moc spokojená a doufám, že mi ty prsa nepřerostou tu velikost :-D kupodivu jsem se asi fakt trefila dobře a vyšla každá na 145(nové - nepoužité) i s poštovným ... Lupi ty toho máš taky až na půdu koukám :( ... tak držím palce ať už jsou jen "samá pozitiva a sociální jistoty" ,-) jinak včera jsem byla u Apolináře na prohlídkách porodních sálů a prostor kolem .. to jsem sand ani neměla dělat .. zrovna tam byla jedna maminka na příjmu ... do smíchu už jí tedy nebylo, tak si teď usilovně myslím na cokoli jen aby mě nenapadaly myšlenky na porod... jinak mi PA ukázala co mám dělat aby se malinká otočila jinak mě prý 100% čeká císař, protože s tím mojim srdíčkem si to jinak prý nedovolí tak uvidíme ... ptala jsem se na ten yal vs. norm. tak říkala, že to je skoro jedno. Ona prý měla obojí a nijaký rozdíl v tom moc nevidí tak uvidím ... jinak nadstand. dvoulůžko stojí u apolináře 1000 na noc a jednolůžko 1500 ... to mi hlava nebere :( to je hodně luxusní hotel ... otec u porodu 1000 a u plánovaného císaře s epi být taky může, ale za 2000... tašku do porodnice tedy nemám ani vyndanou ještě, fakt se mi do toho nechce ... ale mám vypsané (i z vašich deníčků) co tedy mám zabalit .. aspoň tak.. jinak cukroví mi napekla kamarádka :-D prý abych si nespálila pupek :-D tak jí musím dát penízky akorát za matroš a asi koupím nějakou drobnůstku jinak Evčo samovazbu si užívej když je jen jeden den ,-) ... mně dnes mm odjel na služebku až do pondělka tak si říkám jak moc mi asi bude smutno .. jinak jsem dnes byla v Ikemu ... zase mě poslala na endokrino takže půjdu zítra přikrmit toho svého upírka co živím už osmý měsíc ... v pátek jdu naposledy ke své gyndr a rovnou hurá na mateřskou .. pak do kardioporadny u Apolináře ... holky mě ta moje doktorka vyšetřuje obojím i přes UZ i pohmatem ... vždycky příjemná a osobní .. trošku se těch doktorů v porodnici děsím, nějak to neosobní špatně nesu ... ale snad to nějak prodýchám, nebudu se hádat a tak :-D mobilky jsem si na vás všechny uložila tak to pak vezmu hromadnou smskou .. mm už si plánuje jak jako prvnímu člověku na světě to dá vědět svojí dceři a já mamině ... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.