Ahoj děvčátka
tedy tady toho přibylo :-D
holky jak tady rozebíráte ty kočárky
já už bych ho chtěla mít doma
aspoň se tak trošku pokochat :-D ...
s dárkem za porod zrovna začala moje kadeřnice :-D dostala od svého mm audinku A6 :-D trošku někde jinde no, ale pak mi mm říká "ono se za porod vlastně něco kupuje viď?" :-D tak jsem mu odpověděla, že jo :-D a kytku ať nenosí, že na pokoji stejně být nemůže :-D a on "miláčku a nemusí to být audinka? viď že ne" :-D :-D :-D ale musím říct, že dárek zrovna za porod dostanu ráda ..
přišly mi ty kojící podprsenky z aukra, jsem tedy moc spokojená a doufám, že mi ty prsa nepřerostou tu velikost :-D kupodivu jsem se asi fakt trefila dobře a vyšla každá na 145(nové - nepoužité) i s poštovným ...
Lupi ty toho máš taky až na půdu koukám :( ... tak držím palce ať už jsou jen "samá pozitiva a sociální jistoty" ,-)
jinak včera jsem byla u Apolináře na prohlídkách porodních sálů a prostor kolem .. to jsem sand ani neměla dělat .. zrovna tam byla jedna maminka na příjmu ... do smíchu už jí tedy nebylo, tak si teď usilovně myslím na cokoli jen aby mě nenapadaly myšlenky na porod... jinak mi PA ukázala co mám dělat aby se malinká otočila jinak mě prý 100% čeká císař, protože s tím mojim srdíčkem si to jinak prý nedovolí tak uvidíme ... ptala jsem se na ten yal vs. norm. tak říkala, že to je skoro jedno. Ona prý měla obojí a nijaký rozdíl v tom moc nevidí tak uvidím ... jinak nadstand. dvoulůžko stojí u apolináře 1000 na noc a jednolůžko 1500 ... to mi hlava nebere :( to je hodně luxusní hotel ... otec u porodu 1000 a u plánovaného císaře s epi být taky může, ale za 2000...
tašku do porodnice tedy nemám ani vyndanou ještě, fakt se mi do toho nechce ... ale mám vypsané (i z vašich deníčků) co tedy mám zabalit .. aspoň tak..
jinak cukroví mi napekla kamarádka :-D prý abych si nespálila pupek :-D tak jí musím dát penízky akorát za matroš a asi koupím nějakou drobnůstku
jinak Evčo samovazbu si užívej když je jen jeden den ,-) ... mně dnes mm odjel na služebku až do pondělka tak si říkám jak moc mi asi bude smutno ..
jinak jsem dnes byla v Ikemu ... zase mě poslala na endokrino takže půjdu zítra přikrmit toho svého upírka co živím už osmý měsíc ... v pátek jdu naposledy ke své gyndr a rovnou hurá na mateřskou .. pak do kardioporadny u Apolináře ... holky mě ta moje doktorka vyšetřuje obojím i přes UZ i pohmatem ... vždycky příjemná a osobní .. trošku se těch doktorů v porodnici děsím, nějak to neosobní špatně nesu ... ale snad to nějak prodýchám, nebudu se hádat a tak :-D
mobilky jsem si na vás všechny uložila tak to pak vezmu hromadnou smskou .. mm už si plánuje jak jako prvnímu člověku na světě to dá vědět svojí dceři a já mamině ...