Teda holky, vám dnes ty prstíky jedou, tolik novinek
, vše jsem poctívě přečetla a jak vidět, většinou jste už všechny připravené, s kočárky neporadím,snad jen, že X-lander se dá pořídit jak tříkolka,tak i čtyřkolka,takže každý si může vybrat co mu pasuje,mě se také líbí,jen já jsem ho už nechtěla,protože tam,co jsem bydlela naposled ho měli snad všichni.Ale za takových 15 litrů ho pořídíte se vším všudy. I s autosedačkou,no ale to ví asi Evča nejlépe
Jinak, co se týká tlačení na břicho, já také poskytnu svou praktickou zkušenost, malá ani ten nejstarší nechtěli ven ani za nic, tak mi trochu pomohli,vůbec to nebolelo a já jim byla strašně vděčná, protože nikdo neví,co to je, ležet na tom stole a říkat si - hotovo, já už nemůžu, co teď, takže každá pomoc dobrá. Ale to myslím musíte každá zkusit, jinak ta teorie a praxe je vždy malinko jiná. No a žádné problémy jsem skrz to neměla, krom toho,že mě teda museli naříznout,takže žádné potrhání nehrozilo,no a potom naříznutí to šlo ráz na ráz. No a na vyčištění vždy klyzma(klystýr),je to na jistotu, ale Peti, u císaře jsem teda nic nedostala
, tam přece není důvod.
No a Jájo,jak tě vyšetřovala pohmatem, jako zvrchu po břiše, nebo zevnitř, já jsem to nepochopila,ale psala jsi, že dovnitř nešla,tak asi jen zvenku? Mě doktor za celé těhotenství ani jednou nevyšetřoval zevnitř a tak doufám,že to tak i zůstane až do konce.
Marki, škoda, že jsem ti tu hromádku na žehlení nenechala, když by jsi se chtěla přijet podívat, ale možná by jsi byla zklamaná, protože je to jen město jako každé jiné, jen tady máme trochu větší klid, ruší nás tu spíš jen ti blbí psi, kteří furt štěkají. Takže normální nuda
Holčinky, na vše, co jste tu sepsali, se asi reagovat nedá, ale vím vše, co tu prošlo a myslím na vás. Jezi a bacha na ten gauč, dárky za mimi neočekávám, raději pak někam spolu všichni zajedeme,než schovávat někde po skříních zlato. Já na to moc nejsem. Mě potěší kytička, já si tu svou v nemocnici obhájila a mohla ji mít na nočním stolku