| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 7068  [Dalších 6818 >>]
adriM+M+N 55217
4.8.2013 12:38:32
Leontýnko, tak aspoň nějaké foto :-)
A pěkně odpočívej, ty skoro nejvíc z nás víš co tě čeká :-)
leon-týna + 4 125736
4.8.2013 12:30:19
Adri to musíš být grogy po takové noci a dobře že jsi spala přes den nepořádek počká;-), stejně se udělá zase. Přesnídávky chci udělat taky, babička má vždycky hodně jablek tak když do toho hodím pak pár hrušek nebo švestek tak máme mňamku za pár korun, pridávám teda ještě puding a cukr. Stabilizatory taky nedávám do ničeho - nedávno jsem dělala rybízovou šťávu a do tý dávám jen cukr a ždibec kyseliny citrónový a zavařím do sklenic. O porodu pak napíšu do deníčku z domu z PC. Bětuška dneska v noci spala hezky, asi 2x se napucla a usnula hned. Už i přibrala a vybledla po včerejší opalovačce:-). Takže zítra tradá domů. A teď spí celý dopoledne a já si užívám poslední chvíle klidu na mnoho měsíců;-).
adriM+M+N 55217
4.8.2013 11:45:18
Ahojík,
Peti promiň, my včera jeli ke tchyni, tak já tu už vůbec nebyla. Navíc zavádím doma, že když odněkud přijdeme v podvečer, tak už se počítač nezapíná, celkově chci omezit, aby jel celý den :-) Ne teda kvůli elektřiny, ale kvůli malému, jeho to pak láká a já když je teď malá, tak ho tam kolikrát pustím ať mám na ni čas..
V troubě se dá taky sterilizovat anebo ve velikém obyč hrnci. Přesnídávkové sklenky jsou malé,tak to by stačil i hrnec. Dát trochu vody, tak max. do 1/4 skleniček, zapnout a nechat těch 15-20 minut, když už slyšíš, že to bublá.
A troubu máte starou? Záleží jakou máš, jsou i s různýma funkcema dnes, nemáš k ní návod? Tam by to totiž mělo být i napsané jak v ní sterilizovat.
A stabilizátory nedávám, nekazí se to. A já zavařuji tak ať se to do roka sní, nedělám nové přesnídávky, když třeba ještě máme. Ať nedopadnu jak babička, která měla kompoty i 20 let staré snad ~t~
Malá v noci spala dost blbě, před třetí vzhůru, přes dvě hoďky jsem ji uspávala, aby mi pak usnula jen na 40 minut. Teď místo abych uklidila jsem si s ní dala necelou hoďku spánku chjo. A vzteká se mi u kojení, vždy potáhne chvíli, začne řvát a tak dokola.
Holky a co ty vaše porody? Pisněte jaké to bylo.
leon-týna + 4 125736
3.8.2013 21:13:42
Pavli já ji tu taky sluním jen za oknem, svícení zatím nebylo potřeba.
Pavlína tři+jedna 81766
3.8.2013 20:37:46
Leo slabou žloutenku malá měla taky, ani ji nedávali pod zářivky, stačilo jen šoupnout k oknu. Vypadala krásně opáleně asi měsíc a pak jsem si najednou všimla něčeho divného. A to, že je úplně bledá, prostě žloutenka odezněla a mě přišla "divná" že není žlutá ~t~

Pampe, to je super, že si to tak krásně užíváte! Určitě dej na své pocity, miminka nejsou podle tabulek!

Bobíšci mi už hodinu spí, včera se budili až po půlnoci, taky už mají svůj režim a nechají i mamku vyspat~z~
leon-týna + 4 125736
3.8.2013 20:00:51
Ahoj, my si to taky užíváme. Malá má trochu žloutenku tak musíme slunit, ale to teď není problém;-). Dneska už se mi začalo dost spouštět mlíko tak začneme už i přibírat. Já doufám že nás v pondělí taky pustí domů. Už se za tou bandou těším.
pampe 134211
3.8.2013 18:49:07
Je naplanovano v pondeli, tak asi v pondeli, pac jsme v poradku. Ale my stejne nikam nespechame:)
Sam+3 kousky 13497
3.8.2013 18:43:39
Pampe a kdy vás pustí?
pampe 134211
3.8.2013 18:12:32
Ahoj holky, zdravime vas a oznamujeme, ze jsme v poradku, az moc :) Musim to zaklepat, ale fakt to ja zatim vsechno uplne v pohode a dle mych predstav, zatim uplatnuji svoji metodu "kontaktniho rodicovstvi" a zatim se to osvedcuje. Pisi zatim, protoze je mi jasny, ze se to muze z hodiny na hodinu zmenit. Moc neposloucham pokynu sester a delam si to po svem a Tajísek je maximalne spokojene miminko. Dneska to teda az moc prehani, pac porad jenom spi a je s nim nuda:) Spal krasne celou noc, tedy s prestavkami na kojeni, mam jej u sebe v postylce, takze jsme to zvladli vsechno v posteli...rano jsme vstali kolem seste, pak vytuhl v 11 a spi v podstate doted, jen jsem ho jednou vzbudila na kojeni a to me poradne vysal. Vcera se mi zacalo tvorit uz kvalitni mleko, tak se vzdycky krasne nabasti a vydrzi mu to dlouho. Je to sikula, zatim uplne vzorove miminko, musim ho pochvalit a doufam, ze to timto nezakriknu. Jsme samy dva na pokoji, porad si spolu povidame a jsme proste furt jen spolu.
Vase diskuse jsem jen prolitla, Peto, jsem rada ze jsi se satkem spokojena a Tadik ocividne taky, to je super!!!
My jdeme koupat, mejte se holky! papa
Sam+3 kousky 13497
3.8.2013 17:59:25
Adri, on to pyré dělal nám, není to moc pro kojence~;) Ale když nevím, co péct, udělám těsto, zamíchám do toho tohle pyré a dám péct- je to rychlý a dobrý:-)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 7068  [Dalších 6818 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.