Re: Jsme kompletní!
Ahoj holky, zdravime vas a oznamujeme, ze jsme v poradku, az moc :) Musim to zaklepat, ale fakt to ja zatim vsechno uplne v pohode a dle mych predstav, zatim uplatnuji svoji metodu "kontaktniho rodicovstvi" a zatim se to osvedcuje. Pisi zatim, protoze je mi jasny, ze se to muze z hodiny na hodinu zmenit. Moc neposloucham pokynu sester a delam si to po svem a Tajísek je maximalne spokojene miminko. Dneska to teda az moc prehani, pac porad jenom spi a je s nim nuda:) Spal krasne celou noc, tedy s prestavkami na kojeni, mam jej u sebe v postylce, takze jsme to zvladli vsechno v posteli...rano jsme vstali kolem seste, pak vytuhl v 11 a spi v podstate doted, jen jsem ho jednou vzbudila na kojeni a to me poradne vysal. Vcera se mi zacalo tvorit uz kvalitni mleko, tak se vzdycky krasne nabasti a vydrzi mu to dlouho. Je to sikula, zatim uplne vzorove miminko, musim ho pochvalit a doufam, ze to timto nezakriknu. Jsme samy dva na pokoji, porad si spolu povidame a jsme proste furt jen spolu.
Vase diskuse jsem jen prolitla, Peto, jsem rada ze jsi se satkem spokojena a Tadik ocividne taky, to je super!!!
My jdeme koupat, mejte se holky! papa
Odpovědět