trdelko |
|
(18.4.2006 7:25:06) Ahoj holky,tak jak jste zvladli velikonoce? Ja je nezvladla ani nahodou a ted kdyz ctu,jak jste se drzeli,kdyz jsem tady nechodila,tak vam zavidim a na sebe jsem nastvana a zacinam verit,ze chozeni sem snad bude mit nejaky ucinek.Jelikoz jsem jela primo od nastavajici tchyne do prace,tak se na vahu postvim az dneska vecer a myslim si,ze budu na sebe nastvana jeste vic,ale asi to budu muset resit,tak ze se dam zpatky do prace.Vsem vam drzim pesti at to zvladate,jak to zvladate a moc vas obdivuju.
|
Hana | •
|
(19.4.2006 13:07:58) Ahojky děvčata, co kdyby jsme si stanovili vždy jeden den v týdnu, kdy by jsme si sdělili kolik jsme shodili/nabrali? Navrhuju třeba pátek, co vy na to??? Třeba nás to bude víc motivovat!!!!!!!!
|
Jana | •
|
(19.4.2006 15:11:05) Ahoj Hani.Klidně souhlasím.Doufám že nám to pomůže s motivací protože už si nevím rady.Včera mi to tak krásně šlo a dnes bych sežrala slona.Jsem na sebe tak naštvaná že bych si ubalila facku.Ještě že mám večer aspoň ten bowling.Mě to na jaře nikdy nejde lépe se mi hubne opravdu v zimě.Ale potřebuju fakt něco schodi máme v rodině padesátiny už za měsíc a chci se cítit dobře.Dnes jsem se ráno zvážila a měla jsem to kilo a půl navíc co jsem tak pracně schodila před dvěma týdny.Snad se do toho dostanu.Jana
|
Hana | •
|
(19.4.2006 17:20:49) Ahoj Jani, nic si z toho nedělej, já jsem ty první dva týdny shodila 1,5 kg a 0,5 jsem přes Velikonoce zas nabrala a ne a ne to shodit. Taky dneska nějak trpím hlady takže se obávám, že za dnešek mám nahoře i to zbývající 1 kg. Asi je dneska špatnej tlak nebo co! Začíná jaro a pomalu a jistě se začínáme odhalovat a já mám depku z toho, že šaty co jsem nosila loni neobleču, kalhoty, trika.....je to děs, a když jdu kolem zrcadla tak ani nemluvím...ale veřer budu vařit zelnou (tukožroutskou) polévku a dva dny si naordinuji na polévce...to se celkem dá, zasití to dost...ale nedá se jíst pořád, vždycky tyk max. 2 dny, protože pak to leze člověku aji ušima. Takže v pátek ráno si řeknem jak jsme na tom, ju?!
|
Jana | •
|
(19.4.2006 18:21:00) S polévkou mám taky zkušenosti dá se opravdu jíst nanejvýš tři dny pak už se mi natahovalo.Já zítra jedu na poradu tak nebudu mít čas se něčím pleskat ale kolegyn+ a kolegové budou chtít jít na pivo a to asi neodolám.No uvidíme v pátek si určitě řeknem jak na tom jsme.Jana
|
Hana | •
|
(20.4.2006 11:53:32) No tak jedno pivko snad neublíží, to já jsem v sobotu dala hned 3 a to už je kaloriií. Ale já si pivko dám fakt jednou za čas! no zítra stoupneme na váhu a uvidíme, ale nevidím to momentálně dobře...před chvílí jsem si dala polívečku, ale já mám snad zas hlad či co!!!!!
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(21.4.2006 8:38:22) Ahoj holky,myslim si,ze je to vyborny napad takze se do toho zapojuju a myslim si,ze dokonce,kdyz napiseme nejen ze jsme zhubli nebo pribrali o 0,5kg atd,ale kdyz napiseme,vazili jsme.... vazime..... bude to mit lepsi psychologicky ucinek.A ja teda zacnu.Zacatkem ledna jsem vazila 88Kg,kdyz jsem to zjistila stali mi vlasy hruzou,protoze loni to bylo 78 a v roce 2003,kdy jsem potkala sveho nastavajiciho 70.Coz jsou hruzna cisla pri me vysce 168 cm.Takze do velikonoc se mi podarilo zhubnout na 84Kg a vcera jsem se vazila a vaha ukazovala 85Kg.Jinak jidlo omezuju jen malo,ale jak uz jsem psala pred tim,chodim 2xtydne cvicit (tento tyden jsem nebyla ani jednou :( ) Navic beru Lipoxal a myslim si,ze on ma taky dost velky podil na mem takemsi jakemsi hubnuti,dokonce ted zverejnili studii,ktera me potesila - pripojuju webovky http://www.dietysrovnani.cz/index-str2.html Navic jsem se ted zapojila do akce DM drogerie Česko žije zdravěji!Stoji vas to jen vyplnit formular a dostanete brozuru,ktera se mi libila,je tam 12-ti tydeni plan hubnuti a uvazuji,ze se do nej od pondelka zapojim.Uz z toho duvodu,ze vas sice podporuju,ale neuznavam hladovky,ony totiz nase telo bicujou k ukladani tuku na horsi casy.Je fakt,ze mate kilo az dve dola za den,ale jak zacneme jist,mame to hned na hore a kazdym pokusem se nam to hure zhazuje.Diete zdar a o vikendu,se musime vsechny drzet,kdyz vyvarujeme,pro ty nase drahe polovicky.Andrea
|
Hana | •
|
(21.4.2006 11:14:53) Ahojky, to já jsem na tom hůř, při výšce 169 cm mám 95 kg, loni v létě jsem měla 85...takže když jsem po Vánocích stoupla na váhu tak jsem se málem zhroutila!! Dřív jsem chodívala minimálně 2-3x týdně cvičit aerobic, na spinning a bodystiling. Jenže po prázdninách jsem na to najednou neměla čas, taky kvůli práce...změninla jsem pozici a byla zahrnuta prací....Takže se teď chystám vše napravit. Každý rok jezdím na dovolenou s aerobicem k moři...letos nejedu poprvé!!! Od přítele jsem k vánocům dostala rotoped, takže se teď každý den snažím aspoň 15-20 minut šlapat,k tomu jsem si koupila i DVD s Vaškem Krejčíkem - do kondice - a cítím se celkem líp! Tento týden se musím přiznat, že nějak lenoším a nezvládala jsem časově, protože chodím domů až večer! Ale od zítřka snad do toho zase vlítnu a bude to OK. Naštěstí teď nepřibírám a stojím na mrtvém bodě, takže když zas začnu trochu s disciplínou tak to bude snad dobré! A taky když už se otepluje, protože jak je teplo tak ani nemám chuť k jídlu! Hezký víkend a snad se tady zas sejdeme v pondělí!
|
|
kobliha | •
|
(23.4.2006 8:43:57) no a já jsem na tom nejhůř,při vyšce 180cm mam nyní 100kg¨"v lednu jsem měla 110kg"a to před 16 lety,když jsem se vdávala jsem měla 78kg.Každý rok hubnu a to co do léta zhubnu,do zimy naberu plus 2 kg navíc.A pozor,čím jste holky starší jdou ty kila dolů hůř a hůř.Ted mam dole od ledna pracně shozených 10 kg-3 krat týdně spinning+posilovna,večer jenom syrovatka,zelený čaj-doporučuji.Hlavně opravdu jezte po třech hodinach,jinak se časem přejíte a to tělo tak zblbnete,že to nikdy nebude mít konec.Moc moc bych chtela do léta dát dolů dalších 10 kg,ale ted mam starost,aby zítra moje dceruška udělala přijímačky a to ani nemam na nic chut.T AK HOLKY DO TOHO ROZJÍŽDÍME TO
|
|
kobliha | •
|
(23.4.2006 8:44:37) no a já jsem na tom nejhůř,při vyšce 180cm mam nyní 100kg¨"v lednu jsem měla 110kg"a to před 16 lety,když jsem se vdávala jsem měla 78kg.Každý rok hubnu a to co do léta zhubnu,do zimy naberu plus 2 kg navíc.A pozor,čím jste holky starší jdou ty kila dolů hůř a hůř.Ted mam dole od ledna pracně shozených 10 kg-3 krat týdně spinning+posilovna,večer jenom syrovatka,zelený čaj-doporučuji.Hlavně opravdu jezte po třech hodinach,jinak se časem přejíte a to tělo tak zblbnete,že to nikdy nebude mít konec.Moc moc bych chtela do léta dát dolů dalších 10 kg,ale ted mam starost,aby zítra moje dceruška udělala přijímačky a to ani nemam na nic chut.T AK HOLKY DO TOHO ROZJÍŽDÍME TO
|
Hana | •
|
(24.4.2006 8:00:42) Ahojky děvčata, tak jak se cítíte po víkendu??? Já teda nic moc...včera jsem dala rajskou omáčku a 3 knedlíky, i když malinký a bramborový tak.....stejně jsem byla trochu naštvaná...ale dneska si dám ovocný den na odlehčení! A taky jsem ten minulý týden trošku kašlala na cvičení, takže to taky musím napravit...s tím pitím zeleného čaje souhlasím!!! Kdysi jsem to taky aplikovala a fungovalo to, takže si ho začnu večer taky dávat! snad tento týden bude lepší a disciplinovanější než ten minulý.
|
trdelko |
|
(24.4.2006 10:15:11) Ahoj Hani a i ostatni zdravim a verim,ze jsme ten vikend zvladli :) Ja se musim kapku pochvalit,protoze i kdyz jsem nedodrzovala uplne to co bych mela,tak jsem si vcera misto vecerni polevky dala grep a v sobotu jsem mela vecer tak sileny hlad,ze jsem myslela,ze umru,ale namazala jsem si spaldove racio s pastikou,je to sice polovicni uspech,ale aspon nejaky uspech a vaha po vikendu???Vcera mi ukazovala 74,5 coz je proti ctvrtku pul kila dole a dokonce i muj milacek me pochvalil,ze se drzim,takze jsem spokojena :) Hani,ty nebud zklamana,protoze i maly uspech je uspech a ja ho u tebe vidim s tim bramborovym knedlikem,nekde jsem kdysi cetla,ze prave knedliky se musi vyradit z jidelnicku,ale ze je muzeme nahradit bramborovym.Takze taky zaslousis pochvalu :) VELIKOU :) Tak neblbi dneska s dietou a radeji pravidelne jez veci co neobsahuji tolik tuku a cukru.POZOR ovoce obsahuje more cukru!!! Jinak ja minuly tyden taky nebyla cvicit a to od ledna chodim dvakrat tydne,takze se taky ode dneska zapojuju zpet do meho zavedeneho cyklu :) Jdu dneska a pak ve stredu.Ten zeleny caj,taky asi pusobi jak na koho,protze mela jsem obdobi,ze jsem zeleny caj pila 2x denne a u me to zadny vysledek nemelo a tady se potvrzuje,ze kazdy jsme z jineho testa a kazdy hubne po necem jinem :) Takze hubnuti zdar a pekny den.Andrea
|
Hana | •
|
(24.4.2006 12:40:00) Díky za podporu...výhoda je v tom, že já normální rohlíkové knedle nemám ráda, takže aspoň něco co si nemusím odpírat proti chuti!!! Já tím ovocným dnem myslela, že zařadím odpoledne a dopoledne na svačinku jablko a hrozny nebo hrušku. Vím, že ovoce má dost cukru, ale na druhou stranu myslím, že když mám chuť na sladké a vemu si místo čokolády jablko, tak je to taky celkem lepší varianta, ne??!! A já čokoládu miluju. Za ten měsíc co jsem tady jsem ji měla snad 2-3x. A to je co říct...dřív jsem ji musela mít každý den jako drogu! I v obchodě jdu s klidem kolem regálu s čokoládou...víš co si vždycky říkám?...."ha ha ha zas se na mě usmíváš, co??? To by se ti líbilo, abych kvůli tobě měla zas kilo nahoru co? Tak to se ti teda nepovede!!!!!!!! A co jim v pátek napíšu, že mám zase o kilo víc?" Tak trošku jak blázen, že? Ale funguje to! Prostě se v těch "nezdravých" jídlech snažím vidět nepřítele! Nejde to vzdát se všeho úplně, to je mě jasný, ale za úspěch považuju už to snížit velikost porcí a trošku se v těch cukrech a tucích omezit! Víš přijde mě trošku nesmyslný na některých dietách - nesmíte jíst brambory, knedlíky, čokoládu, hrozny, bílé pečivo....atd., atd. Já myslím, že se může vše, ale v odpovídající míře! Já si prostě chci jen tak jíst!!! V klidu a v pohodě bez výčitek, ale v rozumné míře!!! ALE MY TO ZVLÁDNEME a v létě si půjdem koupit nový bikiny k moři!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
trdelko |
|
(25.4.2006 7:04:29) Ahoj Hani,s tema knedlikama,tak,to mas opravdu vyhodu,protoze,ja bramborove jim jen ze syrovych brambor,ale ty z varenych nebo bramborovou sisku z obchodu proste nepolknu.Takze ti kapku zavidim,i kdyz nastesti ja si houskovy knedlik dam jednou za uhersky rok :) Jinak za ten ovocny den se ti moc omlouvam a moc moc chvalim,ze si to tak vyresila a ze mas tak pevnou vuli.Tu ja nemam,ale treba ji tady s vama nazbiram.A urcite si nemyslim,ze jsi blazen,spis si myslim,ze si to vyborne vyresila,zkusim to taky,ale nevim nevim,jestli se mi to povede :) A s principama nesmyslnych diet taky nesouhlasim i kdyz jsem jednu dobu zkousela delenou stravu,ale za mesic jsem mela dole dve kila a na ty jidla jsem se nemohla ani podivat :) Takze myslim,ze pravidelnost,strimnost a spravny pohyb je to nejlepsi co pro sebe muzeme udelat a treba si vazne budeme kupovat o cislo mensi bikiny a budou nam sedet jako ulite :) Andrea
|
Hana | •
|
(25.4.2006 8:50:53) Ahoj Andi, to víš, že v červenci valíme pro nový plavky!!! Víš, co je dobré?? Včera jsem se s tím svým domluvila, že za každých 5 shozených kilo si půjdu koupit nějaký kus hadříku....a to je motivace jak blázen!!! No jo jsme ženský!!! Takže to mě taky trošku zvedlo náladu. Ne, že bych si teď oblečení nekupovala, ale ten pocit, že si půjdeš koupit třeba o číslo menší kalhoty je úžasnej. Zkus si to taky tak říct, třeba to zabere. Dala jsem si cíl 20 kg dolu, takže mám co dělat, ale nechci to shodit za měsíc, třeba za rok, ale prostě chci, pomalu a jistě. Už 2x jsem 20 kg shodila, ale vždy se mi to vrátilo i s úrokama. Snad už jsem pochopila, že není cílem rychle shodit, ale naučit se jíst, hýbat a zavést nějaký systém! Já věřím, že společnými silami se nám to povede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
trdelko |
|
(27.4.2006 13:48:51) Ahoj Hani, ja ti nevim,mam opak me pozitivni nalady,kterou jsem mela na zacatku tydne,vis nejvic me potesilo,ze mam opravdu od toho ledna 5kg dole,ale asi diky tomu jsem polevila.A nevim,ja si obleceni kupuju,kdyz proste potrebuju,takze to asi taky neni pro me motivace,ja bych spis nad sebou potrbovala nejakeho dozorce z bicikem :) Jinak cil mame stejny,taky bych se chtela dostat na hranici,kde uz jsem byla,myslim si,ze je to dasazitelny cil :) Ale ted si tim nejsem tak jista :( asi dneska (pokud vydrzi pocasi,pujdu kopat na zahradku,at se nejak odreaguju a nemyslim na to) Ale zase na druhou stranu jsem zjistila,ze kdyz jsem nebyla ten minuly tyden cvicit,ze jsem z toho byla nervozni.Je fakt,ze jsem myslela v pondeli,ze tam vypustim dusi a v utery a ve stredu jsem se skoro nemohla hybat,ale to mi potvrdilo,jak moc jsem uz na tom cviceni zavisla a jak moc mi to pomaha,no a kdyz vynecham dve hodiny,tak pak znova necitim cele telo.To mi dela moc fajn na dusi.Jinak diky svatku (1.5.) bych zase nesla cvicit,tak jsem se radeji nechala prepsat na patek,sice to znamena,ze prijdu pozde domu,ale aspon pujdu zase dvakrat v tydnu cvicit a nebulnu to i kdyz kolikrat se mi tam fakt nechce,ale kdyz se tam dokopu,pak se po cviceni citim jako ty kdyz jsi odolala te svickove :) Vsem vam drzim pesticky v tom nasem hubnuti a hlavne se drzte,tak jak se drzite "JSTE TOTIZ FANTASTICKE". Andy
|
Jana | •
|
(27.4.2006 15:01:07) Ahoj Andrejko.Jsem na tom ůplně stejně jako ty.Zrovna teď jsem snědla malou tabulku čokolády.Nemůžu si pomoct když je chuť tak se to nedá ovládnout.Ještě že mám dnes plavání a taky doufám že už jsem s jídlem dnes skončila.Musím si vymyslet nějakou činnost abych nemyslely na papaní.Brzy čekám měsíčky a tak mě zase honí mlsná.Jana
|
trdelko |
|
(28.4.2006 7:28:29) Ahoj Jani, a mam prave po nich a to co jsem omlouvala v jejich dobe omlouvam i ted a to je ta moje chyba (myslim). Vis proste omlouvame ty nase chute a prestupky misto toho,aby jsme se zapreli a sli dal.Ale nevim co s tim.Vis co mi prijde usmevne???Ze moc dobre vime,co je dobre a co spatne,ale pak se tim stejne prestaneme ridit :) Ja opravdu potrebuju nejakeho dozorce s bicem nad sebou :) Andy
|
|
|
|
|
|
|
Jana | •
|
(24.4.2006 14:19:11) Ahoj děvčata.Tak jsem se včera úplně nesnesitelně přejedla.Já ty víkendy nenávidím.Přes týden se tak pěkně hlídám (protože nemusím moc vařit) no a sobotu a neděli vyvařuju jako šílenec a pak jako šílenec jím.jak to mám sakra dělat? ještě v sobotu se držím ale tu neděli nemohu absolutně zvládnout.Buď už jdu na přechod že mám takové chutě nebo já nevím(je mi 45).Dnes už to bylo celkem v pohodě a jdu pochodovat na jednu hoďku a večer bowling.Musím na ty víkendy něco vymyslet nebo mi poraďte.U nás všichni rádi jedí.Kluci jsou štíhlí ale manžel ne(ale ten se vůbec netrápí).Jana
|
trdelko |
|
(25.4.2006 7:19:18) Ahoj Jani,vis,pro me je horsi,kdyz jedu na obed k nastavajici tchyni nez kdyz varim ja a ted ti reknu proc,treba ti to pomuze :) Kdyz varim,tak ochutnavam,oni dietologove prave na to nadavaji,ale mi to asi v konecne fazi dost pomaha a to v tom,ze kdyz ochutnavam,pak na obed nemam hlad a proste mam na taliri porci jak pro vrabce a najim se do polosita a nebo to klidne nedojim,strcim do krabicky a udelam si z toho svacinku nebo veceri :) Za to u tchyne 1. je blbe nechat neco nedojedene 2. snidam a pak az za dlouhou dobu obedvam,takze mam hlad a neuveritelne se naplacam 3. ke kave je pak jeste neco dobreho (sladkeho-zakusek,buchta) :( A pak mam stejny pocit jako ty :) A mozna tady jeste vic plati,co psala Hanka,nesmime si nic odpirat,ale jen ubrat porce,tuk a cukr,protoze ono kdyz se cela rodina cpe,tak ta vule by nas musela celou pohltit aby jsme odolali,ale tak,neco malo snime 1. nemame vycitky,ze jsme se precpali 2. dame si prece s nima a nemusime na ne smutne koukat. Bohuzel jidlo je jedna z mala radosti,co nam zivot nabizi :) Ale urcite i ty to zvladnes a do leta nebo do vanoc budes jako proutek :)
|
Hana | •
|
(25.4.2006 8:40:57) Plně s tebou Andi souhlasím, když vařím sama tak neustále uždibuju a ochutnávám a ve finále nemám hlad takže buď pak nejím a nebo mám takovou minimporcičku, že mě přítel říká, že i malé dítě jí víc!!! Zato zkouškou je pro mě každá druhá neděle, kdy jezdíme k mojí babičce na oběd. To je něco jako Andrejčina budoucí tchýně. Řeknu že chci 2 knedlíky a dostanu čtyři ( prostě bábina si vše vynásobí dvěma). Po obědě samozřejmě kávička a k té nějaká sladkost ( buchta, koláč, roláda atd..) a neuběhnou ani dvě hodinky a babička na stůl nosí chlebíčky s věčnou otázkou : "Nemáte hlad?" Samozřejmě že ne!!!! Jenže jí to nevysvělíte...trpí neustálým pocitem, že přes týden asi nevaříme a umíráme hlady...samozřejmě co se nesní nám nabalí domů a že se to nikdy nesní o tom vám nemusím povídat...takže si domů vozíme cca 2 velké kabele plné jídla!!! Vždycky jsem se nehorázně přežrala, ale minule už jsem to nevydržela a když mě přístály 4 knedle, snědla jsem jen dvě a poděkovala s tím, že si dám teď míň a radši si dám zase za chvíli, ale po troškách! Z rolády jsem si uždibla jen jedno tenoučké kolečko. A chlebíček jsem si pak taky vzala, ale jen jeden. A všichni byli spokojeni. Já, že jsem se nepřežrala, bábina, že jíme a co jsme dovezli domů jsem vzala do práce a rozdala....takže ve finále byli všichni spokojení!!!! Takže Jani, nezoufej a prostě se v klídku najez ale dej si poloviční porcičku a uvidíš, že se budeš cítit dobře a bez výčitek!!! Nejhorší je naučit ten žaludek příjmat malé porce, ale možná ještě horší je naučit to oči a mozek, ale jakmile to dokážeš máš vyhráno, a už jen ten pocit, že by ses mohla přejíst ti nedělá dobře natož to pak uskutečnit!!!
|
|
|
|
|
|
|
Hana | •
|
(24.4.2006 8:07:39) ...k tomu LIPOXALU, já ho loni v létě zkoušela a teda vůbec žádný účinek to nemělo, ale jestli funguje na tobě tak nám dej vědět....holt na každého jiný metr. Brala jsem ho asi měsíc, tak nevím třeba se musí brát delší dobu!
|
trdelko |
|
(24.4.2006 9:47:20) No ja ho beru neco pres dva mesice a mozna je to jen psychickeho razu,ale myslim si,ze mi pomaha v tom,ze jim,kdyz prijdu z prace (16-17) a potom i kdyz delam sve drahe polovicce veceri (19-20),tak uz nejim a to si myslim je dost velky plus (aspon pro me) jinak si myslim,ze mi pomaha se spalovanim,protoze jidlo (krom toho,ze vecinou vecer uz nejim) u me zustalo na stejne rovine a i kdyz si pak nadavam,tak proste ty bramburky stejne otevru a tu misku,pak vypucuju :( Pak se za to stydim a nenavidim.Jeste mi pomaha,kdyz je doma prave ten muj,on mi sice nikdy nic oskliveho nerekl,co se tyka jidla nebo kg (krom vety,ze jsem se zakulatila za dobu co spolu chodime) ale on je impuls a stydim se pred nim ty bramburky otevrit :) a prece jen mam 4Kg od ledna dole :) Andrea
|
Hana | •
|
(24.4.2006 12:28:21) Třeba to funguje..však uvidíš jestli ho ještě budeš brát dál! Každopádně držím palečky ať ty kila jsou dál dolu.
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(25.4.2006 7:23:44) Jeste jednou vas vsechny zdravim a musim rict,ze jsem dneska odchazela z domu a tesila jsem se az se tady prihlasim a najdu tady tu podporu,ktera mi zase vcera kapku pomohla,abych se vecer nenaplacala.Takze vam tady vsem moc dekuju a s usmevem to urcite vsechny zvladnem a doufam,ze vam tu podporu budu moct oplatit.Takze DIKY a HUBNUTI ZDAR. Andrea
|
Hana | •
|
(25.4.2006 8:19:43) Ahojky, tak jsem večer dala véču, ale ....dala jsem si rybičku ( filé) na osmahlé na kapičce olivového oleje a na kmíně a i když jsem měla šílenou šílenou chuť dát si k tomu brambory tak jsem to neudělala a dala si k tomu zeleninu.....a můžu vám děvčata říct, že moje drahá polovička si sedla proti mě ke stolu s talířem plným svíčkové...no chvílemi mi ta zelenina rostla v puse, ale vydržela jsem a ani neochutnala! Ale ten pocit jak jsem se cítila....jako vítěz!!!! A dnes jsem si na oběd vzala rýži a kousek kuřecích prs, jen tak upečených. A svíčkovou co doma ještě zbyla jsem vzala do práce kolegyni, ta ji totíž miluje!!! Takže i kdyby mě večer chytla chuť tak už tam není ani trošička. No jsem zvědavá až v pátek ráno stoupneme na váhu. Já mám každé ráno chuť si na ni stoupnout abych viděla jestli přibírám/nepřibírám, ale zatím odolávám. Je fakt lepší na ni stoupnout 1x týdně. TAK HUBNUTÍ ZDAR!!!
|
trdelko |
|
(27.4.2006 13:32:42) Ahoj Hani,ja te normalne obdivuju a nepokryte ti zaviditim,tu tvoji vuli.Ja se ted strasne stydim,protoze uz treti den ze spravne zivotospravy nedodrzuju ani tuk (krom vcerejsiho cviceni) Proste jim jak neumyta a kdykoli i vecer nez jdu spat.Treba v utery jsem v sedum vecer dlubala do bramburku a to jeste v ten samy den rano jsem byla tak pozitivne naladena,ze to tady s vama zvladam a zvladnu,ale prisla jsem domu a tam dob do rozbalene cokoladky,tak do tech bramburku.Nevim jestli to mohlo byt obedem,sla jsem totiz s kolegou na menicko,kde jsme si dali smazeny kvetak a k tomu male pivko a na tom slunicku to bylo uzasne,jenze,pak my bylo horko a v praci jsem si musela dat nanuka.To je presny priklad,jak to nema vypadat,jenze co s tim??? :( No a prozmenu vcera vecer jsem mela buchtu po bilem rohliku s vajickovou pomazankou.Dneska zase na obed pizzu.Proste se strasne stydim a nevim co s tim :( Proste jsem se dostala do zrave nalady a je konec :( Jinak ja teda ani neodolavam,tak jako ty te vaze,ja se vazim kazdy vecer v nocni kosili nez jdu spat.Jinak doufam,ze vam to jde mnohem lepe a zitra u vas bude pokrok,kdyz u me to teda dopada takhle :(
P.S.: ani mi nepomohlo,to co pomaha tobe ---- "co jim v patek napisu" :(
|
|
|
|
trdelko |
|
(28.4.2006 7:22:02) Ahoj holky, tak jak to s vama vypada???Ja teda prikladem jit nemuzu,protoze jsem na uplne stejne vaze jako minuly patek :( Takze ma nynejsi vaha je stale 85Kg i kdyz v pondeli to bylo o kilo mene,tak jsem tam,kde jsem byla pred tydnem a k tomu me ceka vikend u nastavajici tchyne a jedna oslava narozenin :( Takze uz ted se desim dopadu nastavajicich dnu :( Zatim pa pa a pekny vikend s pevnyma nervama a jeste pevnejsi vuli :) Andy
|
Hana | •
|
(28.4.2006 13:17:15) Ahojky děvčat, ufff....tak to byl teda týden, kolegyně v nemocnici já na vše v práci sam s kolegem a mohli jsme se po....takže co vám mám povídat,,,,ráno dorazím do práce a nezastavím se dřív jak v 17 - 18 hod...vypiju stěží 1 skleničku vody....oběd zůstává v lednici na další den...večer přijdu domů, umírám hlady a na co se podívám to bych sežrala.....a takhle to bylo celý týden...dneska jsem vyhazovala obědy za celý týden do koše....takže dámy mé výsledky tento týden jsou takové, že jsem sice nepřibrala ani kilo, ale neshodila ani deko.....a to budu v práci sama asi i příští týden takže netuším jak to se mnou dopadne.....večer přijdu domů tak vyflusnutá, že se nedokopu ani na rotoped!!! Tento týden snad byly erupce na slunci nebo co!!!! A teď došel kolega z obchodu a donesl si krásné křupavé čerstvé pletýnky z bílého pečiva...no není to na zabití??? No nic jdu si dát tu rybu se zeleninou co jsem si připravila na dnešek ať aspoň tu nevyhodím!!!! Krásný víkend a svátky a v úterý se tady doufám zas sejdeme a ve zdraví!!! PS: Já mám taky před měsíčkama a přesně jak říkáte...i já se na ně vymlouvám když držím v jedné ruce čokoládu a v druhé brambůrky!!!
|
Jana | •
|
(28.4.2006 15:54:33) Ahoj děvčata.No není to tak strašné jak jsem očekávala.Zhubla jsem jem půl kila a zaplať bůh.Včera jsem skutečně skončila tou čokoládou.Pak jsem se dala do žehlení a to trvalo celé dvě hodinky.V 19 hodin jsem šla do bazénu a po plavání mě přátele táhli na občerstvení.Dala jsem si pouze dva červené střiky no a když jsem přišla domů tak jen hygienu a honem do postele.Teď ovšem nastane prodložený víkend a to zase bude náročné.Už teď přemýšlím co zítra dobrého uvařím pro celou rodinu.Uvidíme jak to zvládnu v úterý určitě napíši.A ještě musím prozradit že jsem našla kamarádku která se mnou chodí denně hodinku pochodovat.Tak pěkný vikend i svátek.Jana
|
Hana | •
|
(2.5.2006 12:47:49) Ahoj děvčata,. tak jakpak jste zvládly víkend??? Já se radši ani nechlubím, mám pocit, že jsem ho celý projedla, a tím, že bylo tak deštivo, tak jsem se ani moc nehýbala!!! snad do teď v týdnu napravím, jen doufám, že ten příští prodloužený víkend bude lepší nebo fakt akorát zas přiberu...nevím nevím jak v pátek na tu váhu stoupnu, jestli to se mnou nešvihne! Dneska jsem si k obědu udělala těstoviny zapečené s brokolící a sekanou sojou takže snad zas trošku dietněji než o víkendu....tak doufám, že dáte vědět i vy jak jste to zvládli!:)))
|
trdelko |
|
(2.5.2006 13:32:14) Ahoj devcata, tak jak dopadl vikend???U me tak nejak na pul.Sice jsem dobala a nekterym vecem neodolala a vcera vecer,jsem odolavala stylem,ze jsem zblajzla dva pomerance,pak pulku ananasu,ale nakonec jsem stejne snedla kousek rizku s bramborovym salatem.Je fakt,ze to byla tak ctvrtka rizku a takova zarovnana polevkova lzice salatu,ale byl to prohresek,ktery byl po zasluze potrestan a to tim,ze mi pak nebylo dobre,jak jsem sla spat. "DOBRE MI TAK" :) Jinak ja teda neodolam a vzdy po vikendu na tu vahu jdu a nastesti se aspon do ted na me vikend vahove nepodepsal,ale jen aby to tak slo i dale a ne tak jako ten minuly tyden.V pondeli to bylo o kilo mene nez v patek i kdyz patek-patek to bylo stejne.Tak je videt,ze kdybych chtela,tak ta vaha jde dolu.Ja sice chci,ale nemam tu vuli.Au au a pak to boli,kdyz vidim ty kila.No zacala jsem sice kapku pesimisticky tento tyden,ale ono se to spravi.Takze vsem preji pevne nervi a jeste pevnejsi vuli. Andrea
|
Hana | •
|
(2.5.2006 13:58:26) Ahoj Andi, no to víš, že to jde....jenže přesně jak říkáš...chybí vůle! Ale copak to někdy jde?? To by člověk musel nenávidět řízky, br. saláty, čokoládu...a popravdě nemyslím, že někdo takovej je"" A ty řeči modelek a jiných dietářek, že jim strašně chutná zeleninka a že když vidí řízek nebo jinou "špatnou" věc tak, že na to vůbec nemají chuť.....tak tomu vůbec nevěřím!!!! Podle mě jsou to kecy! JO je fakt, že taky někdy nemám na něco chuť, ale nemůžu říct, že bych to do smrti nedala do pusy.....dneska jsem si dala ty těstoviny s brokolicí a můžu vám říct, že se mně to otáčelo v puse....asi nějaká špatná brokolice nebo co!!! Ani nevíš Andi, jak bych si radši dala ten řízek!!! Jenže vím, že když to udělám, tak si to budu vyčítat, ovšem v tom množství jaké sis dala ty, se vůbec neznepokojuj.....to byl opravdu jen malý hříšek!!!!! Fakt nevím co si dám večer, měla jsem v plánu šopák, ale vzhledem k tomu, že to tak dopadlo s obědem tak nevím, nevím...mám obavy, že se něčím nacpu...ale budu se snažít udržet, SL!I!BUJU!!!!! Tak hlavně se držte vy holky!!!! A odkud vlastně jste??? Nějak jsme si to neřekli!
|
trdelko |
|
(4.5.2006 7:18:25) Ahoj Hani,tak sice ten maly kousek rizku byl maly hrisek,ale za to den na to (v utery) me vytahla sestrenka na pivo a byly z toho 2x 12°Gabrinus a k tomu samozrejme velky hospodsky bramborovy placek z ktereho kypalo mastne a to uz neni maly hrisek,ale hrich.No jo uz to bylo a to mi nai nepomohlo si rict,ze mi vecer bude zle (taky ze bylo) Ale sla jsem dost pozde spat aspon jsem spala,ale vcerejsek???To byla druha katastrofa i kdyz tu jsem dle danych moznosti zvladla na jednicku :) Jednalo se o to ,ze jsem porad mela hlad,ale jaky,nikomu bych ho neprala.Ale zvladla jsem to jednou zrnenkou (takova celozrna houska) na dvakrat + pomeranc,potom obed - kureci spiz s bramborem, maly hrisek v podobe tvarohove tycinky,pak Pillateska,no potom vecere,to byly dva rohliky s redkvickou a maslem (zlatou hanou-je to neco mezi klasickym malsem a margarinem-takze polovicni zlo) Pak nasledovala navsteva,prijeli jsme domu v pul desate a zase ten hlad.Musim rict,ze to byl asi nejtezsi boj - dat si jeste jeden rohlik - nedat???Ale vyhrala jsem,umyla jsem se a po desate byla v posteli :) moc me to tesi,ze kdyz jeden den zly,tak druhy uz jaks taks sel a dneska uz to snad bude na jednicku :) Andrea
|
|
|
|
jana | •
|
(2.5.2006 15:33:20) ahoj děcčata.No mi se ani nechce psát protože prakticky nemám o čem.Prodloužený víkend byl opět náročný.Jídlo a zase jídlo všichni si jen pochutnávali tak já samozřejmě také.Naštěstí se stále hýbu tak mám alespoň z něčeho radost ale na váhu nejdu až v pátek jak jsme si řerly.Teď to musím do konce týdne nějak ukoridovat aby bylo kilo dole.dnes jdu na pochod zítra bowling a ve čtvrtek plavání no a jsem opět sama doma tak nemusím vařit to je to moje plus.Lednici mám prázdnou všechno jsem dala chlapům na cestu.Tak když budu mít hlad tak mám smůlu nemám doma ani chleba pouze ovoce.Jsem z Třeboně.pa pa Jana
|
Hana | •
|
(3.5.2006 9:57:45) Já taky nestoupnu na váhu dřív jak v pátek...ale stejně se bojím, že budu zklamaná....já bych toho mýho chlapa taky potřebovala na čas vystěhovat, to by pak lednička byla prázdná, ale takhle to nejde...dokud jsem byla sama tak to bylo dobrý, ale s chlapem vždycky naberu! Dneska si musím najít chvilku aspoň na ten rotoped! Já jsem z Brna. Ty prodloužený víkendy jsou nejhorší, člověk má jen 4 dny na to aby do pátku měl něco dole, protože přes ten víkend se to nedá ukočírovat!
|
jana | •
|
(3.5.2006 14:53:46) Ahoj děvčata.Včera mi to s tím jídlem ještě moc nešlo dokonce jsem kolem sedmé měla polévku ale dne už mohu říci že se mi zase zcvrkává žaludek.K jídlu moc chuť nemám a zítra už to bude úplně dobré ale to už bude čtvrtek a zase ten prodložený víkend.No úplně se toho bojím.Dnes pochod a bowling takže pohybu bude dost jen hlavně večer nejíst to je nejdůležitější.jana
|
kobliha | •
|
(3.5.2006 20:09:58) tak se dnes udelalo krasne a hned jsem mela depku y toho,že nemam co na sebe.Ve všem jsem nemožná,tak si dam hodku na orbitreku,až manžel usne.Ty jeho připomínky na pozadí poslouchat nemusím.Jinak dnes za mnou přišla kamaradka,ktera na první pohled bylo poznat,že zhubla od ledna 10 kg a víte jak?Ráno se hodně nasnídala,k svačině jogurt nebo ovoce ,oběd a potom už jenom zeleninu a hlavně ZELENÝ ČAJ.A JE PRAVDA,ŽE když jsem udělala totéž,tak už jsem večer takový hlad neměla.Takže ---nezapomente,že do léta zbývají pouze dva měsíce TAK ŽÁDNÉ VÝMLUVY A DO TOHO--PLZEN
|
trdelko |
|
(4.5.2006 7:43:06) Ahoj koblizku, ja ti budu drzet palecky at ti to vyjde a vydrzi,ale ja mam zkusenosti,jak se zelenym cajem,tak s jidlem,ktere bylo postaveno prave nejvice na zelenine,ale na me to pusobi tak,ze sice neco zhubnu,ale nevydrzim to dlouho a pak se na zeleninu a na zeleny caj neumim ani podivat. Konecny vysledek: priberu to zpatky a navrat k nejake zelenine je skoro nemozny,sem tam jo,ale misku zeleniny na veceri uz si dlouho dat neumim,takze s nicim to neprehanej,protoze dosahnes akorat jojo efektu.Vis nejlepsi je zlata stredni cesta,ale je to jen nase volba.Preji at ji najdes a vydrzi ti minimalne do duchodu :)
|
kobliha | •
|
(4.5.2006 13:18:46) to jsi moc hodá
|
|
|
|
trdelko |
|
(4.5.2006 7:29:11) Ahoj holky, tak jak rika Jana blizi se nam dalsi vikend k tomu prodlouzeny a vsechny myslime jen na to,co budeme varit a chystat,ja dokonce planuju na nedeli vecer makrely,to bude bomba,ale je fakt,ze ja to jim skoro bez chleba :) No uvidime uvidime,zatim se tak drzime na pul,ale kdyz se naucime pres ten vikend taky drzet i kdyz jen na pul bude to fajn - uvidite :) Jinak vcera jsem memu nastavajicimu vykladala a mem vecnem hladu a on to neumel pochopit.Chape chut,ale hlad ne a to je ten rozdil mezi nama a tema chlapama.Nebo aspon mnou,ono totiz ta chut se da oblbnout nejakyma seminkama nebo treba tim hroznem,ale co s hladem???To uz je horsi. Ale nasla jsem vcera uzasne webovky,zkuste je navstivit,mozna se vam budou stejne zamlouvat (samozrejme vyberte si to co vam z nich vyhovuje, ale pro me tam bylo dost odpovedi na moje otazky i na nektere,ktere jsem jeste nevyslovila) :) Takze: http://www.mineralfit.cz/mineralfit/clanek/597--co-znaci-vase-chute-.html a na boku jsou fakt zajimave clanky :)
|
|
|
|
trdelko |
|
(4.5.2006 7:37:09) Ahoj devcata, tak jsme bohuzel kazda z jineho kouta republiky. Jana z Trebone, Koblizek z Plzne, ja z Opavy a Hanka???Zapomela jsi nam to napsat ( a nebo jsem to spatne cetla a nenasla) No a je to velka skoda,protoze kdyby jsme byly z jednoho mista mohli by jsme se sejit v nejakem tom fitku a ta podpora by byla dvojnasobna :) Skoda skoda,ale aspon tak je fajn,ze si mame komu vylit srdicko a najdeme podporu,aby jsme to nevzdavali a jak Hanka psala (myslim) min. tyden a hlavne nam v te hlave zni "co tady v patek napisem" Takze hubnuti zdar a pevne vuli zvlaste :) Andrea
|
Hana | •
|
(4.5.2006 13:39:51) Ahojky všichni ( všechny( - no já jsem z BRNA. TAkže fakt každá odjinud...škoda, škoda....no popravdě mám zítra hrůzu stoupnout na váhu...dneska ráno jsem vzala metr a chtěla se změřit v pase ( chtěla jsem si objednat kalhoty z katalogu)....a málem to se mnou švihlo...o 20 cm více v pase než loni touto dobou!!! normálně se mě chtělo brečet!!! Takže dneska k večeři šopák...já obědvám víceméně normálně..jen se snažím menší porce, protože jinak bych večer snědla co bych potkala to už mám vyzkoušené, takže já oběd v žádném případě vynechat nemůžu! Trochu jsem si ten žaludek přes ty svátky roztáhla, ale snažím se ho zas smrsknout! Ale je fakt, že ten první týden když jsme tady s tím začaly jsem to 1 kg za týden fakt shodila...a bylo to jednou jedinou věcí - dala jsem si pořádnou snídani, většinou tmavý chleba opečený v toustovači, skleničku juice a trošku cereálií s mlékem (a to někdy i čokoládového Nesquicka), asi za 2 hoďky banán nebo jablko, pak poloviční oběd, za dvě hoďky jogurt nebo nějaké ovoce a večer jsem došla domů, dala si 20 minut na rotopedu + občas cvičení podle DVD a na večeři mě pak fakt stačil jend ten šopák nebo ryba se zeleninou...a šlo to a přitom jsem netrpěla hladem!!!! jenže pak onemocněla kolegyně v práci a tak nemám čas se pořádně najíst ani naobědvat a večer trpím hlady, su unavená a na cvičení ani pomyšleni...a hubnutí se zastavilo! TAk tohle je u mě ten problém...a přitom stačí tak málo....a přesně to je ono - MY VÍME KAŽDÁ JEDNA Z NÁS JAK ZHUBNOUT, ALE NEJSME SCHOPNY TO DODRŽET A JAK JSI ŘÍKALA ANDI, KAŽDÁ BY JSME POTŘEBOVALA NAD SEBOU BIČ, S TÍM PLNĚ SOUHLASÍM!!!! O HUBNUTÍ BY JSME V PODSTATĚ MOHLI PSÁT KNIHY ALE NEUMÍME TO POUŽÍT V PRAXI...A MOŽNÁ ANI VLASTNĚ NECHCEME!!! TAK PA PA A ZÍTRA NEZAPOMEŃTE NA VÝSLEDKY!!!!!
|
trdelko |
|
(5.5.2006 7:44:53) Ahoj Hani, mas stoprocentni pravdu a asi si me tim dost vydesila,ale myslim si,ze je to prave tim,ze my si to sice rekneme(uvedomime),ale neprikladame tomu zadnou dulezitost a vahu,ale kdyz to slysime od nekoho druheho,prece jen se zastidime.Je to presne o tom,ze my vime jak,ale jen to nedokazeme udelat :( Andrea
|
|
|
Hana | •
|
(4.5.2006 13:40:22) Ahojky všichni ( všechny( - no já jsem z BRNA. TAkže fakt každá odjinud...škoda, škoda....no popravdě mám zítra hrůzu stoupnout na váhu...dneska ráno jsem vzala metr a chtěla se změřit v pase ( chtěla jsem si objednat kalhoty z katalogu)....a málem to se mnou švihlo...o 20 cm více v pase než loni touto dobou!!! normálně se mě chtělo brečet!!! Takže dneska k večeři šopák...já obědvám víceméně normálně..jen se snažím menší porce, protože jinak bych večer snědla co bych potkala to už mám vyzkoušené, takže já oběd v žádném případě vynechat nemůžu! Trochu jsem si ten žaludek přes ty svátky roztáhla, ale snažím se ho zas smrsknout! Ale je fakt, že ten první týden když jsme tady s tím začaly jsem to 1 kg za týden fakt shodila...a bylo to jednou jedinou věcí - dala jsem si pořádnou snídani, většinou tmavý chleba opečený v toustovači, skleničku juice a trošku cereálií s mlékem (a to někdy i čokoládového Nesquicka), asi za 2 hoďky banán nebo jablko, pak poloviční oběd, za dvě hoďky jogurt nebo nějaké ovoce a večer jsem došla domů, dala si 20 minut na rotopedu + občas cvičení podle DVD a na večeři mě pak fakt stačil jend ten šopák nebo ryba se zeleninou...a šlo to a přitom jsem netrpěla hladem!!!! jenže pak onemocněla kolegyně v práci a tak nemám čas se pořádně najíst ani naobědvat a večer trpím hlady, su unavená a na cvičení ani pomyšleni...a hubnutí se zastavilo! TAk tohle je u mě ten problém...a přitom stačí tak málo....a přesně to je ono - MY VÍME KAŽDÁ JEDNA Z NÁS JAK ZHUBNOUT, ALE NEJSME SCHOPNY TO DODRŽET A JAK JSI ŘÍKALA ANDI, KAŽDÁ BY JSME POTŘEBOVALA NAD SEBOU BIČ, S TÍM PLNĚ SOUHLASÍM!!!! O HUBNUTÍ BY JSME V PODSTATĚ MOHLI PSÁT KNIHY ALE NEUMÍME TO POUŽÍT V PRAXI...A MOŽNÁ ANI VLASTNĚ NECHCEME!!! TAK PA PA A ZÍTRA NEZAPOMEŃTE NA VÝSLEDKY!!!!!
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(2.5.2006 13:36:45) Ahoj Jani, klobouk dolu pred tebou,dopadla jsi z nas nejlepe (tise zavidim) GRATULUJU a jen tak dale :) Andrea
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(5.5.2006 7:41:40) Ahoj devcata, tak jak to u vas dopadlo???Ma vaha mi ukazovala 84,5Kg coz je o pul kila mene,ale jsem zvedava na jak dlouho :) Doufam,ze vy jste meli veci pokroky. Pekny den,jeste hezci prodlouzeny vikend a v nem pevnou vuli. Andrea
|
jana | •
|
(5.5.2006 7:48:53) Ahoj děvčata já jsem se s váhou ai nepohnula jsem naštvaná napíši odpoledne jana
|
Hana | •
|
(5.5.2006 10:12:58) Ahoj děvčata, tak já mám pořád to 1 kg z minulého týdne nahoře, takže ani deko dole tento týden. Jani nebuď naštvaná, příští týden to zlepšíme!!! Takže ANDI gratulujeme, tento týden jsi nejlepší!!!! A přeju pevné nervy na prodloužený víkend, doufám, že bude lepší než ten minulý!
|
jana | •
|
(5.5.2006 14:43:09) No fakt jsem naštvaná že se nedokážu ovládat.Jak snadné je přibrat a jak těžké je hubnout.Já to nechápu.Když jsem byla hodně mladá tak jsem tolik jedla i sladkého a nic a teď když se podívám na jídlo a to bych řekla že se nepřecpávám tak to leze nahoru.Je tedy fakt že jsem kdysi hodně sportovala ale teď taky nezahálím.Opravdu je třeba naučit se správně stravovat a přesně jak jsem dnes četla máme se projíst až ke štíhlosti a to vyvaženou a pravidelnou stravou a jak já stále říkám všeho s mírou.Vím vše a neumím to realizovat.Snad mi ten mozek už zapne abych už šla správným směrem.Pěkný prodlužený víkend přeji všem a držím palečky.(A NEPEČU KAŠLU NA NĚ)jana
|
|
Jana | •
|
(9.5.2006 10:27:52) Ahoj děvčata.Tak jak je po prodlouženém víkendu?U mě dobrý sice jsem se nevážila ale nepřejídala jsem se.jana
|
Hana | •
|
(9.5.2006 13:25:38) Ahoj, mě je celkem fine, ale mohlo to být lepší, ne že bych se přejídala, ale taky jsem asi ani deko neshodila, každopádně to bylo rozhodně lepší než ten minulý víkend! Ale vzhledem k tomu, že mám "své dny" tak jsem si včera neodpustila 1 koláček, když jsme šli do kina a nic jiného co dát do pusy po ruce nebylo! Jo a taky jsem se rozhodla, že se naučím na kolečkových bruslích, ale teď už si nejsu tak jistá! Celý víkend jsme jezdili po obchodech a hledali ty pravé....nikdy jsem na tom nestála, ale říkala jsem si, že když na normálních to zvládám tak by to neměl být až tak problém....ale....když si přítel v obchodě obul obě dvě a projížděl se po obchodě ( taky na tom nikdy nestál, ale hraje hokej), tak jsem si dodala odvahy a obula si taky obě, že se projedu....ha ha ha...sotva jsem si chtěla stoupnout tak mě to ujelo a válela jsem se po zemi...no to jste neviděli, když se skoro stokilová ženská válí v obchodě s bruslema na nohách, přítel se mě snažil zvedat, jenže to jaksi nešlo...no všichni se bavili jen já ne....a to tam byli jak na potvoru mladí kluci jako prodavači a ten jeden si neodpustil poznámku: "Ono je to kulatý, že???" No dovedete si představit jak mě asi bylo....červená až na zadku!!! Brusle do dneška nemám, ale fakt bych se to chtěla naučit...teď mám čas na rozmyšlenou jestli je chci nebo ne( není to totiž moc levná investice). Jestli na tom některá umíte tak teda máte můj obdiv!!!
|
jana | •
|
(10.5.2006 8:37:42) Ahoj Hani.Teď tady nikoho nemám tak můžu psát jinak mi tady chlapi pořád stojí za zády tak raději píši z domova.A to teď momentálně nejde protože máme byt rozbombardovaný(vyměňujeme okna)Tak se budu snažit psát z práce.No ty brusle nevzdávej už jsem to taky zkoušela tak dlouho jsem je chtěla až mě to přešlo.Ale je to výborný na hubnutí klidně si je pořiď.Já teď budu mít tělocviku než dám ten byt zase do pořádku a to mě ještě čeká rekonstrukce koupelny a wc nová kuchyň ložnice a chodba.No vymyslela jsem to dobře a ušila na sebe bič.Manžel si odjel so Neapole a tak ta zbývá vše na mě(doufám že mi pomůžou děti)Jinak se dnes držím jen tmavý rohlík a sýr 30% tuku v sušině.Na oběd půjdu ale dám si něco racionálního a večer bowling.Doufám že to kilo tentokrát schodíme.jana
|
Hana | •
|
(10.5.2006 12:26:26) Ahoj Jani, tak to teda držím palečky....kolegyně v práci předělává celý rodinný domek, který zdědili po manželově matce...je to starý bývalý statek a je to teda něco!!! Totálně vše se musí udělat nové, topení, plyn, voda....atd. JO ty brusle bych vážné chtěla zvládnout, ale bojím se, že si pořádně ze začátku namelu pusu! Pevně věřím, že to kilo zvládnem dolu! Já mám dneska na oběd zeleninu orestovanou na kapce olivového oleje ( ne že bych se na ten oběd moc těšíla)!!! A večer si dám asi rybu nebo rýži! Dívala jsem se na primě na pořad EXTRA (dávají to každy všední den v 19.15hod a tam bylo o klinice, která pomáhá lidem zhubnout a ukazovali jak....celou dobu pobytu jim dávají jíst jen rýži...jednou s ovocem, podruhé na slano....a stojí to šílený prachy ten pobyt....tak nevím jestli není lepší nakoupit si kila rýže a vyjde to levněji!!! Ale ty lidi tam hubli!
|
kobliha | •
|
(10.5.2006 21:38:00) TAK JSEM ZACALA NA ZAHRADCE SPALOVAT SVE TUKY a musim se pochlubit,jdu s vahou dolu.SEstra mi poradila lipoxal a opravdu po nem nemam hlad a zda se mi ,že mam i vice energie.Cvičení jsem omezila,ale o to více jezdim do prace na kole,potom zahradka a jde to.Hlavně nehladovím.Blíží se dovolena u moře,takže musím musím a vy to take dokážete.J INAK UŽ JSEM KOLIKRÁT přemýšlela o nějakem pobztu s hubnutím,třeba i na víkend,ale asi budu muset počkat,než mi dětí odrostou.Kolečkove brusle jsou prý na hubnutí skvěle,ale ja při mem štěstí bych hned mela sadru.T AKŽE VAS OBDIVUJI,ALE JA ZŮSTANU RADĚJI U TOHO KOLA.Jinak doporučuji časopis Fitnnes,jsou tam skvelé promeny těch,co to dokázali.Takže se držte a nezapomente,leto se blíží!!!
|
Hana | •
|
(11.5.2006 7:56:48) Ahojky, no já teda nevím, na vás všechny to funguje, ale já s tím lipoxalem nezhubla ani deko! Je fakt, že jsem měla pocit, že nemám takovej hlad, ale to bylo asi první týden....možná to bylo psychického původu, protože člověk když má pocit, že bere něco na hubnutí tak se tomu tak nějak podřídí a asi si to, že nemá hlad vsugeruje. Asi před 10-ti lety jsem zkoušela chrom - a můžu říct, že jak miluju čokoládu, tak jsem se na ni nemohla ani podívat! Mamka to taky zkusila, ale nemělo to na ni žádný účinek...takže si myslím, že to opravdu zas zabodovala psychika (přece si nedám čokoládu, když se cpu chromeme, ne?). No tak dejte holky zas vědět jestli budete i nadále s lipoxalem hubnout!!!
|
kobliha | •
|
(11.5.2006 17:19:40) věřím,že psychika hraje velkou roli,ale ja opravdu takové pocity mam,je tedy pravda ,že mě bolí v krku,no uvidíme.JInak jsem do práce jela opět na kole a ted razím na zahradu.A KDYŽ JE NEJHŮŘ,MAM PŘIPRAVENÉ DŽÍNY,KTERÉ NEZAPNU,A HNED JE PO CHUTI K JÍDLU.KOUPILA JSEM SI SCHVALNĚ NOVÉ A DRAHÉ O TŘI ČÍSLA MENŠÍ PA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(12.5.2006 6:40:13) Ahoj devcata,moc moc se vam omlouvam,ze jsem se cely tyden neozvala,ale mame v praci blbinec,ale je fakt,ze dneska jsem se pripojit musela. Me vysledky jsou scela stejne jako min. patek a doufam,ze ty vase jsou lepsi :) Jinak k Lipoxalu a koleckovym bruslim. Ja jsem na tech bruslich jednou stala a nozicky se mi rozjizdeli silenym zpusobem.Takze te Hani obdivuju,ze mas odvahu se to naucit a drzim ti pesticky at ti to jde :) A Lipoxal???Ja uz jsem skoro na konci baleni a myslim si,ze ucinek to opravdu ma prvnich 14 dni.To jsem pocitovala nejaky vliv,ale ted uz ani nahodou.Ale na kazdeho to muze pusobit jinak.Takze i Koblizkovi drzim pesti at mu pomaha i nadale.Tak se mejte moc moc hezky a preji krasny vikend plny pohody a zhozenych kil. Andrea
|
jana | •
|
(12.5.2006 7:27:54) Ahoj děvčata.No já mám doma takový fofr že jsem se ani nestačila zvážit.Já si zase koupila BELASIN a vidím na kamarádce že učinkuje tak uvidím.Až dám do pořádku byt(doufám že přes sobotu a neděli) hned se ozvu tady nemám klid na psaní.Hezký víkend Jana
|
Hana | •
|
(12.5.2006 11:26:23) Ahoj děvčata, no u mě žádné změny...ani deko dole! Ty kila navíc se mě drží jak klíště a ne a ne dolu! To je děs...prostě jsem se opět tento týden nedonutila se hýbat, nebo spíš nebyl čas, ale od příštího týdne mě přijde do práce posila, takže doufám, že už na sebe budu mít víc času! PS: Ty brusle jsem si ještě nekoupila, ale chystám se na to, když se pak dlouho nebudu ozývat, tak zřejmě ležím někde v nemocnici celá zlámaná! Tak hezký sluníčkový víkend ( snad bude) a pa pa v pondělí!
|
|
|
|
Hana | •
|
(15.5.2006 13:03:25) Ahoj děvčata, tak jak dopadl víkend? No já jsem dala dolu 1 kg. V sobotu jsem posnídala cornflakes s mlékem a pak na oběd rýži ochucenou kari a k tomu šopák, večer už jen ovoce. A v neděli ráno vajíčka, na oběd kousek kuřete a večer upečené brambory s česnekem. A kilečko je dole. A dneska na snídani žitný rohlík s lososem a na oběd rýži se seitanem. A dneska mě padají kalhoty. Tak su zvědavá jak dlouho to vydržím!!
|
trdelko |
|
(15.5.2006 15:15:47) Ahoj Hani a vsichni ostatní. Musim rict,ze jsi vzorna a jen tak dale a vsechny nas v ten patek trumfnes :) Ja mela klasicky vikend, sobotni obidek u tchyne nedelni u moji mamky a samozrejme se to neobeslo bez buchty a zakusku :) ale na hore není ani deko.Jen me prijde,ze stojim uz dva mesice na stejne vaze sem tam me jde kilo nahoru a vzapeti dolu,tak nevim nevim. Ale je taky fakt,ze krom cviceni pro shozeni nejakeho toho kila moc nedelam.Samozrejme,ted mam před menstruaci,takze jak se znam,bude to vyborna vymluva,proc tam dubnout do toho a tam zase do tamhle toho.No uvidime v patek.Zatím se mejte moc moc hezky a tobe Hani drzim vse co se da,abys vytrvala :) Andrea
|
kobliha | •
|
(15.5.2006 20:29:11) ja mam taky kilečko dole,ele asi je to taky tím,že mi není moc dobře.Ale je pravda,že když jsem měla na talíři cokoli sladkého,klidně jsem to dala dětem a ani mě to nemrzelo a ani tchyně se nezlobila,že si nevezmu.NO MUSÍM VYDRŽET A VÁM TAKY DRŽÍM PALEČKY.jDU SI DAT LEHY SEDY PA
|
Jana | •
|
(15.5.2006 21:19:01) Ahoj děvčata.Hanka je skvělá že ustála víkend i ostatní se dobře drželi ale já ne.Čím víc jsem měla stresu tím více jsem se nekontrolovala.Okna už mám nasazené i pořádek tak zase začnu s tím hlídáním v tom jídle.Klidně jsem si jedla večer párky i ostatní uzeniny(jindy se jich ani nedotknu)Jak člověk vyběhne ze svého standartu už je špatrně.Samozřejmě jsem nezhubla ani gram ale zaplať bůh jsem ani nepřibrala.Zítra opět rozjížďím sportovní aktivitu a doufám že vás na konci týdne také potěším.Jana
|
Hana | •
|
(17.5.2006 13:42:42) Ahoj děvčata, tak zatím se držím a je mně celkem fajn. Hlavně jsem se vrátila k systému pěti jídel denně minimálně. Na sváču si dávám třeba dětskou výživu, ten výběr je teˇd úžasný! A zařadila jsem 1x týdně rybu do jídelníčku. v pondělí jsem měla s přítelem výročí a dostala jsem MERCI a defakto celou bonboniéru jsem snědla sama. Ale už nemám výčitky, vím, že si zas nějakou dobu čokoládu nedám! Jestli na to máte nervy, tak vyzkoušejte fakt aspoň 3 dny jíst rýži. Dá se to různě ochutit, můžete si k tomu dát ovoce....a výsledky jsou!!! A klidně si ji dejte 3x denně. Držím palečky, aˇt to zvládnem všechny!! PS: To je normální, že se to hubnutí na nějakou dobu zastaví, tělo se s tou změnou jídelníčku taky musí nějak vypořádat!
|
Jana | •
|
(17.5.2006 18:55:49) Ahoj děvčata.No já se s váhou stále nepohnula a zítra už je čtvrtek.Včera jsem měla celý den fofr tak jsem ani nenapsala a dnes mám taky docela napilno.Teď jsem vyžehlila a za chvíli letím na bowling.Mám hlad jako čert ale nedám si už nic asi jedno malé pivo neboť při sportu budu mít žízeň.No a až příjdu tak rychle spát abych náhodou nedostala na něco chuť ale v lednici vlastně nic nemám.Nikdo není doma tak nenakupuji ani nevařím.Tak se držte a závidím vám každé schozené deko.Jana
|
trdelko |
|
(18.5.2006 7:28:55) Ahoj holky, musim rict,ze obdivuju Hanku jak se drzi a asi ji kapku zavidim,ja totiz jsem na nejakem standartu trech jidel a nekdy menekalorickych nekdy vice a vcera jsem mela celodenni bombu,tak jsem zvedava,jak se to podepise na vaze.Zacala jsem chlebovou plackou, ve ktere byly kousky anglicke slaniny,pokracovala jsem melounem,mandarinkou.Potom prisel obed - slezsky rizek (masicko v bramroraku) a aby toho nebylo malo po cviceni me kamaradka premluvila na zmrzku a pak s ni nasledovala vecere,tam jsem aspon odolola hranolkum (ale ta chut,kdyz je kamaradka bastila).Ja si dala kruti medajlonky s ryzi.No a aby toho nebylo malo,po prichodu domu jsem snedla zakusek od nedele (nastesti ostatni me zakusky snedl pritel,po me prosbe,ze je ma zbastit)Takze myslim,ze nejen zitra nebudu psat uspokojive informace o me vaze,ale ze budu psat neco,co se mi ani kapku nebde libit.Kdo za to bude moct?Jenom ja sama a dobre mi tak :( Ted vam preji vsem krasny den a uz se tesim na zitrek jak vas budu moct chvalit :) Pa Andrea
|
Hana | •
|
(18.5.2006 12:45:29) Ahoj Andi, neklesej na mysli, i já mám občas "žravou" ale bez toho to prostě asi nejde. Nejde přece o to si do konce života zakazovat určitá jídla. A uvídíš, že i když si občas něco takovýho dáš, že tělo to pak už přijme normálně a zpracuje to. ale je fakt, že to chce trošku rozběhat ten metabolismus, a fakt jíst co nejvíckrát denně to jde. Zezačátku si sice člověk připadá, že se pořád cpe, ale za chvíli pak vidi, že i přesto kila mizí! Takže si najdi asponň 5x denně těch pár minutek a něco so sebe hoď, hlavně zeleninu, ta je výborná a jak zasytí!!!! A věřím, že to půjde dolů...a když to bude nějaký pátek trvat než se ty kila začnou hybat, tak to je úplně normální a neklesej na mysli.
|
Jana | •
|
(18.5.2006 14:23:12) Ahoj děvčata.Hlavně že všichni známe teorii ale skutek utek.Opravdu pět jídel denně je nejlépe nastartovaná dieta.Já se zase nemohu cpát syrovou zeleninou(stršně mě nadýmá) a převařená už ztrácí vitamíny.Dnes jsem to myslím zvládla dobře a zítra napíši jak jsem na tom váhově.Doufám že už to klesá jinak už bych se musela stydět.Vždyť tady jsme na těchto stánkách už dost dlouho ne?A zatím stále žadné pořádné výsledky.Doufám že se neurazíte a dáte mi za pravdu.Jdu plavat.Zítra ahoj Jana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(19.5.2006 8:28:53) Ahoj hoky, tak ja jsem stale na stejne vaze jako minuly tyden,coz znamena 84,5 a je to porad o pul kila mne nez jsme zacali.Neni to zadna slava,ale pokud to udrzime a pristi rok nebude ani gram na hore,myslim,ze si budeme moct pogratulovat. I kdyz me to mrzi,protoze se opravdu vazim kazdy den a v utery jsem mela o kilo mene nez vcera vecer.Takze pokud chceme vse jde.Takze preji vsem pevnou vuli a jen at vytrvame :) Andy
|
Hana | •
|
(19.5.2006 9:30:50) Ahoj děvčata, já mám 0,8 kg dole za tento týden. takže to kilo a půl co jsem měla nahoře už je zas dole. Doufám, že to takhle půjde dál. Večeřím už jen šopák nebo šopák s rýží nebo rybou. A hlad nemám. Cítím se nacpaná, to proto, že celý den v podstatě jím....spíš už jsem ve fázi, že se do jídla musím nutit protože nemám vůbec hlad, ale teď nesmím přestat jíst, to by bylo to nejhorší co může být...asi už se mě trošku rozběhal metabolismus a konečně začal spalovat, ale vidíte jak dlouho to trvalo..několik týdnů než si tělo zvyklo! Takže když to zabralo na mě, tak věřím, že se vám to povede taky. každopádně držím pěsti!!! Jo a na váhu stoupám opravdu jen v pátek ráno, pač přes týden to vážně lítá ( z té zeleniny má člověk dost vody, takže váha sice třeba ukazuje víc, ale oblečení říká něco jiného, kalhoty už mě padají).
|
Jana | •
|
(19.5.2006 10:34:11) Ahoj holky jste opravdu skvělé.I já se snažila a mám kilo dole.Sice jen ten blbý víkend ale tentokrát to chci vydržet jana
|
|
|
|
trdelko |
|
(22.5.2006 6:41:31) Ahoj devcata, tak jak probehl vikend?Ja si myslim,ze to u me celkem slo az na to,ze jsme vcera sli kostovat slivovici a nakonec jsem kostovala pouze ja se znamym u ktereho jsme byly,protoze jsme meli zustat na noc a tim padem by byl kost na mem nastavajicim,jenze ouhle,museli jsme domu a ja zachranovala cest rodiny a dneska mi teda neni vubec,ale vubec dobre,takze jsi nejsem jista jestli budu drzet nechtenou hladovku a nebo obracene jestli na me neprijde zravka.Uvidime,snad ten dnesni den nejak preziju.Doufam,ze vy jste fit a citite se vyborne.Krasny start do noveho hubnouciho tydne vam preje :) Andy :)
|
Hana | •
|
(22.5.2006 9:19:45) Ahoj Andy, tak to znám....po slivovici je výborně!!! Taky jsem jednou takhle koštovala, až jsem ráno nebyla schopná vstát. No myslím, že dopoledne nebudeš mít na jídlo pomyšlení, ale obávám se, že večer tě to chytne, u mě to tak aspoň funguje! Tak dej pak vědět. No víkend byl celkem v pohodě, myslím, že je zas něco málo dole, aspoň se tak cítím! TAk ať tenhle týden zas zvládnem!
|
Jana | •
|
(22.5.2006 10:33:47) Ahoj děvčata my jsme zase byli na padesátinách,Bože tam bylo jídla.Jedla jsem dost tak teď si dám zase půst.To je pořád dokola.jana
|
kobliha | •
|
(22.5.2006 17:19:17) ja jsem tak neštastna,tak hezky jsem se držela v týdnu,ale ten víkend jsem nezvladla. V červenci jedem do chorvatska a ja se tam budu valit,ani na to nemyslim.Kašlu na zahrádku a zítra začínam jezdit do posilovny a zase jsem se objednala na spinning Olina
|
trdelko |
|
(23.5.2006 7:49:36) Ahoj Oli,my tady vecinou resime,ze ten vikend je horsi nez tyden,ale treba u me jde hubnuti lepe kdyz je ten vikend a to diky tomu,ze porad do neceho dubu a tim padem nemam hlad a v konecne fazi jim mene.Teda pokud nejedeme ke tchyni,ktera,tam zakusecek,tam buchta atd.Myslim,ze to zname vsechny.Ale i tak,pokud ses nastartovala,uvidis,ze to pujde,jen vytrvej.Ale napadlo me,neberes nahodou ten Lipoxal???Vis jak s nim pokracujes???Me by to zajimalo.Mej se hezky Andy
|
olina | •
|
(23.5.2006 21:52:50) No už je to lepší,dnes je uterý a jsem opět nazpátek.Lipoxal jsem kromě víkendu brala,a opravdu ten hlad takový nemám a i té energie mám více.Jestli ty kila dole jsou díky i Lipoxalu,to nevím,ale prostě tolik na jídlo nemyslím.Jsem moc ráda ,že vás mám,když přijdu z práce,těším se na každou odpověd.Škoda,že jsme každá odjinud.A prostě ty ,co to dokážou strašně obdivuju a smekám,protože to vubec není jednoduché.pa
|
Hana | •
|
(24.5.2006 8:40:33) Tak to je fajn, že ti Lipoxal zabírá..na mě bohužel účinek neměl, takže já už s tím neexperimentuju!! Jo a hlavně holky, hodně pít...já jsem se začala pořádně hlídat, protože s tím jsem měla fakt problém, stěží jsem do sebe dostala půl litru denně. A minulý týden jak jsem zvýšila na skoro 3 litry denně, tak jsem sice každou chvíli letěla na WC ale je fakt, že jsem začala míň jíst a ty kila šli dolu hrozně rychle. Neříká se nadarmo, že hlad je převlečená žízeň!!!!
|
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(23.5.2006 7:52:47) Ahoj Hani a devcata, tak musim priznat,ze jsem vcera jedla skoro normalne s tim rozdilem,ze jsem si dala sladkou snidani a zbytek jsem dojedla po obede.Takze jsem porad na stejne vaze i kdyz kdyby to slo kapku dolu,nebyla bych vubec zla na tuto skutecnost :) Ted preji krasne utery a kdyz to vyjde,tak se tady zase zitra shledame. Andy
P.S. a jak vam to jde v tom novem tydnu???
|
Hana | •
|
(23.5.2006 10:35:34) Ahojky, no vidím, že se všechny snažíte...to léto se hodně rychle blíží a představa plavek je děsivá!!! to znám, a možná to mě trošku drží s těma dobrotama a sladkostma....už týden jsem si nedala nic sladkého, žádná čokoláda, buchty, oplatky...NIC!!! A ještě se mě podařila jedna věc, to moje neustále uždibování...vždycky jak jsem došla z práce tak jsem měla hlad a než jsem nachystala večeři tak to bylo ždib do rohlíku, ždib do tyčinek, prostě jsem nedokázala odolat...ale to už týden nedělám a myslím, že i to ovlivnilo to, že ty kila jsou dolů..ono se to nezdá, ale tím uždibováním člověk v podstatě snědl další celé jídlo! Dneska jsem si do práce nabalila asi půl kila mrkve, tak taky křoupu až z toho kolegové mají divadlo!
|
|
|
|
|
trdelko |
|
(26.5.2006 6:19:13) Ahoj devcata, tak tady mame zase dalsi tyden za sebou a ja uz tri tydyny vazim stejne a od zacatku je to porad jen toho pul kila dole.Doufam,ze jste na tom mnohem,ale mnohem lepe.Takze tak jak jsme si rikali.Pocatecni vaha 85Kg a posledni 3 tydny vazim 84,5Kg.Jak jste na tom vy??? Navic se desim vikendu,oslavujeme troje narozeniny a k tomu vsemu jdu jeste na sraz ze zakladky.Tak jsem zvedava :( Ale vam preji krasny a pohodovy vikend.Andy
|
Hana | •
|
(26.5.2006 12:31:51) Ahojky, tento týden jsem spokojená..1,4 kg dole od minulého pátku. Moje počáteční váha byla 96kg, minulý pátek 95 kg, a dnes ráno 93,6 kg. Takže když to takhle půjde dál, tak se vůbec nebudu zlobit, no snad to půjde...dnes mám očistný den, jen voda a ovoce. Tak pěkný víkend a pevné nervy. PS: Andi ty narozky teda nezávidím, ale věřím, že to zvládneš v pohodě. Než půjdeš na oslavu tak něco sněz nejlépe zeleninu a uvidíš, že se budeš cítit nacpaná a na oslavě pak už jen tak něco zobneš...
|
|
|
|
|