Kamco, to je teda sila, co? co s tim nasim lazaretem udelame? nejhorsi je, ze uz tyden nemuzu poradne fungovat, jsem unavena, protivna, navic se hlasi o slovo migrena (vona ta mrska vi, kdy prijit)
jo a holky, to jsem vam vlastne nerikala, ty moje vysledky z magneticke rezonance, coz? takzeeeee...zadna nemoc v hlave se nepotvrdila, vse ok. akorat mi tam nasli jen tak mimochodem drobnou cysticku, ktera vsak s mou migrenou nesouvisi, neurolog rikal, ze by mohla krasne souviset s nalezem na eeg (kde byly ty epilepticke vlny), ale jelikoz epilepticke priznaky nemam, neni co lecit, zadna cysticka se resit nebude a ja muzu byt klidna, ze v hlave nic zavazneho nemam
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.