Ahojky všem, tak nám zase začal padat sníh. Už jsem pomalu chtěla zabalit zimní věci na příští rok, v neděli bylo krásně, na procházce jsme našli sněženky. Nádhera. Dnes se opět kluci lopatkama hrabou ve sněhu, jsme u babičky kde je sněhu vždycky nejvíc z celého okolí.
Pet, ten zákrok jsem ještě probírala s dětskou sestřičkou, mělo by jednat o menší uspání a pokud bude všechno v pořádku tak ještě ten den by nás měli pustit. Tak snad to bude ok.
Dělala jsem si ozdoby z windowcolors, tchýně mě koupila na svátek věnec, tak jsem si na folii na kopírování nakreslila kytičky a motýlky, vytřihla to a tavící pistolí přilepila na ten věnec. Vypadá to moc pěkně. Takovéhle věci mě baví. Chci si udělat nějaké zajíčky na velikonoce. S klukama jsme dělali velikonoční odlitky ze sádry. Včera jsme dělali gelové svíčky. Kubík je šikovný, líbí se mu to, s HOnzíkem je to horší, do všeho strká ruce ale alespoň se zabavíme a máme krásné dárečky. Švagrové jsme dělali kytičky z vlnité lepenky a dávali na špejli, pak jsme udělali přáníčko k narozeninám. Možností je spousta. Hodím časem nějaké fotečky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.