ahoj holky, zijeme, ale porad je to bida, maxik porad kasle jako hrom
simi, takze taky laryngitida? u nas byly desne 2 noci, tu prvni jsme prave byli na pohotovosti, neb se maxik fakt dusil, byla to sila (tam dostal ten cipek). dalsi noc jsme zvladli u otevreneho okna, a cipek uz jsem mela v lednici pro pripad nouze, nastesti uz na nej nedoslo. no a ted je maxik ukrustne zahlenenej a kasle o 107, bojim, ze mu to zase seda na prudusky.....no fakt uz mi z tech nemoci hrabe .
Hani a Baboo, krasne videosekvence
holky, kdy my se uvidime? porad nam vsem do toho lezou baclaci, co?
jo a jeste se pochlubim, za 14 dni jednu se 3 kamaradkama na relaxacni vikend do lazni (ano, zase do lazni, nejak jsem si ty lazne oblibila), budeme se nechat hyckat, masirovat, koupat, zabalovat a tak. pak nejaky drink, tanecek, flirt....hihi
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.