Ahoj všem, dlouho jsem nepsala..nějak nemam silu jsme pořad marodny... Už je mi trapny to psat.
Minuly tyden jsem byla s dětma u našich..z neděle na pondělí míš apul noci kňučela, plakala že ji boli ouško..ve 2.30 jsem s ni jela na pohotovost 16km..no tak že ho ma chycene ale hlavně podrážděné od rýmy..dostala kapičky a naštěstí se to rozkapalo, ale nasledovala hnusná rýma. Ve středu jsem byla s Adinem na kontrole u imunologa. Dle toho jak měl zapal plic a další nemoce...a jak ma potvrzene astma z krve...už dr nechce čekat a nasadil mu foukátko...2x denně..+ nějaký sirup antiastmatikum. Nebylo mi z toho moc dobře, ale on i dětská dr mě ujistili že je to pro něj lepší než když má neustále Spiropent ve velkym každy měsic... V pátek obě děti zelenou rýmu...tak jsme se stavili u dr pro antibiotikove kapičky. Oba jsou pořad nic moc..... Adam neustále teploty 37.5-38.
Naštěstí je už aspon krásně a můžeme ven.
Pet koukám že se taky nenudíte. Hlavně aby děti byli ok!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.