Ahoj holky. Taky jsem tu už dlouho nepsala a dnes to bude vypadat, že píšu jen, když jsou děti nemocné.
Lenka má už týden zánět stř.ucha a atb Augmentin. Zase to přišlo nečekaně, trochu kašel, skoro žádná rýma, teplota v neděli a v úterý ji v noci prasklo ucho. Na ORL hned atb a 10dní být doma. teď máme za sebou půlku léčby a další kontrolu v pondělí. Dětská dr. mi pro Lenku dala Broncho-Vaxom na posílení imunity a doporučila mi nechat si ji nejmíň měsíc doma ze školky. Mě z nich asi klepne.
Ale teda nevím - je jí 5 let, zánět stř.ucha měla 3x a dohramady 5x atb. Je to moc? Nezdá se mi, že by byla nějak hodně nemocná, oproti ostatním dětem. Tak uvidíme, jak to bude dál.
Jinak Luky je v pohodě, je to pěkný rošťák. trénujeme ho na nočník, ale má to na háku. Oba si užily skvělé Velikonoce, sladkostí máme až do Vánoc.
My připravuje stěhování a hlavně rekonstrukci, jednáme se stavební firmou, vybíráme obklady...samé příjemné věci.
Ještě jednou Vás všechny moc zdravím a přeju hlavně hodně zdraví
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.