Re: Převážení dětského kola (na kole-cyklovozíku)
Ahoj holky, já jezdím s dvoumístným croozerem třetím rokem, teď jsou dětem 3 roky a 4,5roku. Máme i dva trail gatory, což je skvělá věc, ale problém může vzniknout právě při tom, když prcek usíná, nám spávají obě děti, i ta starší, stačí jí sice třeba půl hodinky, ale spát musí. Celodenní výlety tedy zatím jezdíme ve složení: starší dcera na svém kole, případně na tyči s manželem, já s croozerem a mladším synem buď v croozeru nebo na odrážedle (kolo bez šlapek). Croozer máme tak jako tak, často děti jedou na svých kolech a croozer mám prázdný. Nicméně se stává, že jedu s croozerem, uvnitř obě spící děti, odrážedlo v croozeru, kolo na střeše. Při cestách v Krkonoších jsem tuhle děsivou sestavu přdávala manželovi, ty kopce s takovým nákladem byly fakt náročné, ale dalo se. Fotky jsou na "mimi bazaru", přezdívka Lussetka, je tam i náklad s croozerem a oběma dětskými koly. Kolo je na střeše upevněno pomocí „gumicuků“ a na ručce vozíku máme rozřízlou novodurovou trubku, aby se nepoškodila ta černá pěnovka. Zvládáme tak v pohodě i terén, kolo drží dobře. Jinak ještě dobrý typ je namontovat na dětské kolo držák na vozík a lze pak v pohodě mít starší dítě na gatoru a za dítětem croozer. Zní to děsivě, vypadáte jako kamion, ale jde to :) děcko na kole sedět může ale nemusí. A ještě poznámka - 12kolo (to nejmenší) na gator jde dát, jezdili jsme tak loni.
Odpovědět