| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní kožní problémy

29.7.2009 22:22:00 Jednazměsta

Něco jako kopřivka

Kopřivku jsem měla naposledy jako malá holka z jahod. Teď vím že nesmím med, jablka, broskve, nektarinky, ořechy, hrášek, mrkev, kedlubnu, petržel, celer, a pod. v syrovém stavu. V podstatě smím jen ty jahody co mi jako malé hrozně vadily, ale jen trochu, ředkvičky, rajčata a sladké pomeranče... Teď piju dlouhodobě magnesku kvůli bolestem hlavy a únavě, mám to doporučené od neuroložky, nehledě na to, že mi naše voda začala strašně smrdět. Tuhle mě schvátila šílená migréna a já si myslela, že jsem jen citlivější na pachy,ale ne. Byli tu tchánovci a jim se to nezdálo, manžel mi řekl, že cítí jen něco bezprostředně po natočení,a le já to prostě pít od té migrény nemůžu... Předevčírem nebylo zbytí a tak jsem zapila prášky tou vodou... taky jsem měla jablečný štrůdl, made by manžel..l, ovše, podcenil kyselost jablek a to se nedalo, měla jsem jen 3 kousky a měla jsem Nutelu, která, ačkoli oříšky nemůžu mi nikdy nevadila... Teď tedy k mému problému... Včera jsem se přes noc hrozně osypala. Ekzem se mi zhoršil, tak, že jsem zašla i na kožní pro něco silnějšího, praktik mě poslal rovnou na kožní a tam mi slečna doktorka sdělila, že nemám jíst syrové ovoce napsala mast a adijé... Jo ještě jsem si nechala zkontrolovat znamínka... Nicméně ono to nevypadá jako klasická kopřivka kdy jsou pupínky. Mám drobné červené flíčky po celém těle a to doslova od hlavy až po palce u nohou. Na rukách to svědí jako čert, manža si všiml, že se mi to po procházce venku ještě zvýraznilo na ramenou... A to se mažu olejem od Astrid, sice jen 10 faktor, ale já se nidky nespálila ani jako malá i když jsem blond, jsem jen jemně opálená a to jsme venku celá odpoledne. Máte někdo podobnou zkušenost? Jak se toho zbavit? Cucám FLonidan (něco jako Claritine) a beru léky na astma jak mám, ale hrozně to svědí... Snad mě pochopíte, píšu zmateně... Já vlastně nětuším z čeho to může být ~q~
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Něco jako kopřivka Jednazměsta 29.7.2009 22:22
*Re: Něco jako kopřivka... Mišyčka a Minimišyčka 29.7.2009 22:40
**Re: Něco jako kopřivka... Mišyčka a Minimišyčka 29.7.2009 22:41
***Re: Něco jako kopřivka... Mišyčka a Minimišyčka 29.7.2009 22:42
****Re: Něco jako kopřivka... Lana+Julik05/05+Kristian10/07 30.7.2009 8:18
****Re: Něco jako kopřivka... Lenka 30.7.2009 8:19
*Re: Něco jako kopřivka dajmab 30.7.2009 13:48

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.