| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

10.8.2009 9:33:29 Fasola

Re: Kvašáky

My kvašáky už pár desetiletí zavařujeme. Nejdřív je naložím normálně ve sklenicích (okurka, křen, česnek, kopr a nahoru vinný list) zaliju slanou vodou. Nechám týden vykvasit a když jsou "mňam" tak zavíčkuju a zavařím. Vydrží celou zimu, a jsou furt skvělé.
Zrovna mi kvasí 9tý den ve sklepě, takže dneska jdu zavařovat ~w~
Odpovědět
Průběh diskuze (12 názorů)
Téma: Kvašáky pem11 9.8.2009 21:37
*Re: Kvašáky changaj 9.8.2009 21:41
**Re: Kvašáky Rina+2 9.8.2009 21:45
*Re: Kvašáky Krakatice 9.8.2009 21:44
**Kvašáky pem11 9.8.2009 21:49
**Re: Kvašáky Lemora 10.8.2009 9:21
***Re: Kvašáky Fasola 10.8.2009 9:33
*Re: Kvašáky Eva 10.8.2009 10:33
**Re: Kvašáky Lemora 10.8.2009 11:13
*Re: Kvašáky Ivule 10.9.2012 16:49
**Re: Kvašáky ...neviditelná... 10.9.2012 20:31
***Re: Kvašáky Kvítka 11.9.2012 13:55

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.