23.8.2009 1:06:01 Majule83
Značkový šátek versus domácí výroba
Zdravím všechny šátkařky a prosím o radu. Mám pětiletou dceru, tu jsem nenosila vůbec (tedy ne v šátku) a ročního klučíka, kterého nosím asi od jeho 1 měsíce a nošení v šátku se nám oběma moc líbí. Včera jsme například takhle zdolali Broumovské stěny. Ale mám šátek neznačkový, vyrobený doma, jelikož když se malý narodil, dozvěděla jsem se o nošení v šátku, což se mi zalíbilo, ale nenapadlo mě, že existují různé značky. Viděla jsem v obchodě pouze Storchenwiege, prodavačka řekla, že jiný nemá. Ale stál 2000 Kč a nechtělo se mi tolik investovat. Pak jsem v jiném obchodě viděla šátek za 500, což bylo přijatelnější, ale jelikož na pohmat byl materiál velmi podobný, ne-li dokonce totožný s prostěradlem - vyrobili jsme dle rozměrů Storchenwiege šátek doma z prostěradel a nabatikovala jsem si ho. (Omlouvám se všem zkušeným šátkařkám, asi si říkáte, že jsem spadla z višně
) Syn má 12 měsíců a ani ne 9 kg. Ale i když jsme to doteď vydrželi, nezdá se mi ten šátek úplně ideální, a jak jsem tak zabrousila do různých diskuzí, koukám, co je všechno za možnosti a také bych ráda dopřála svému broučkovi větší komfort.
Můj dotaz tedy zní: Do jakého věku jste dítě nosili? Má to ještě cenu kupovat dražší šátek? Schovám si ho na případné další mimi, které doufám bude, ale je v tom značkovém a neznačkovém skutečně takový rozdíl, který stojí za to?
Děkuji všem!
Odpovědět