Se nediv a logiku v tom nehledej V přírodě platí, že jak se takovéto malé mládě příliš vzdálí od matky, znamená to obvykle jeho smrt..ty citlivější z nás, to mají v sobě nesmazatelně zakódováno...je to prostě pud. Já taky nechtěla mimi půjčovat, od toho roka už to tak necítím a klidně nechám malou na půl dne s tátou u babi.
Po narození malé jsem se na každého dívala jako na vetřelce, který mi chce malou ukrást a když si chudinka tchýně chtěla malou pochovat, tak jsem se na ni prý dívala dost škaredě (opravdu se mi to nelíbilo)..Tomu, aby ji vozila, jsem se také vyhýbala, jak jsem mohla.
Ono šlo i o kojení, mimi pilo jenom z prsa, tak jsem měla strach, že bude řvát hlady, než se dostanou domů. Myslím, že je to spíš pud, časem ji to pustí, jako mě...teď si jejího hlídání velmi cením
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.