Já bohužel bydlela s prvním dítětem u rodičů, prakticky jsem ho neviděla, pouze nakojila a už mi ho rvali z náručí, věčně návštěvy, v noci mi matka lezla bez svolení nebo bez toho, abych si řekla o pomoc, do pokoje, rvala mi malého z náručí, že ho uklidní sama, dokonce si ho chtěla přestěhovat k sobě do pokoje,několikrát z ní vypadlo, že mě jen tak zničehonic zbaví svéprávnosti a dítě vychová sama... Za týden mám termín porodu druhého dítěte, vzala jsem si půjčku na kauci na byt - jinak to nešlo - a budu ve svém, sama se dvěma dětma bez přítele a těším se na to... Vím, že to bude náročný, ale jsem ráda, že nebudu mít nikoho za zadkem...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.