Hlavně si to kamarádka podle tvého popisu užívá, že má miminko, kor když je malé teprv měsíc! Ať pošle babičky k šípku a dopřeje si tu procházku pro sebe. A to, že jiné maminky v tom nevidí nic tak okouzlujícího na věci nic nemění. Jistě, že časem bude chtít taky chvilku pro sebe, ale to si snad pozná sama a na nějakém vožení, či hlídání se s babičkama domluví. Já nedala prvního syna cca do 3/4 roku a pak jedině, že jsem šla s nima. Ono teda u nás stejně nikdo o vycházky s vnoučaty nestojí. Hlídání jsem pro kluka měla jedině, když jsem byla v nemocnici, jinak vyjímečně přespí u jedné babičky - tak 1x za 3-4měsíce. Sama doma jsem nebyla už 2,5 roku a nemyslím to jako stížnost, je to prostě fakt.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.