Sofia+2: Patriček má internetové stránky. Je kombinovaně postižený. Já tam video, fotografie, některé lékařské zrávy a články, které jsem psala v době, kdy jsme zjistili, že je postižený. Na stránkách máme také poděkování, kde jsem se snažila darované věci dokládat fotografiemi. Bohužel nemáme foťák, takže jsme odkázáni na to, kdo nám co vyfotí. Nestíhám teď nic doplňovat, protože mi to vůbec nemyslí a Páťa zabere dost času, ale když bude dneska klidná noc, tak doplním. O alergii je zatím jen v sekci možnost pomoci, ale tam je to už od založení nových stránek. Páťa tam má jednu fotku, kde je vidět, jak opuchal dřív. Je to ještě předstěhováním. Sem mi ty fotky prostě vložit nejde. Můžeš porovnat s fotkou, kde byl opuchlí po operaci a je to přibližně stejné. Po operaci se taky dusil a hrozilo mu intubování.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.