Re: Konto sbírky pro Patrika
Nevím přesně, jak to myslíš, ale nám by pobyt v posteli asi nepomohl. Máme doma půjčenou speciální čističku vzduchu a místo, kde je mu nejhůř je zatím stále postel. Nedokážu si ani představit, jak bych si s ním lehla během záchvatu. Stačí když si ho vezmu jen do náruče, tak chce hned pryč. Propíná je v luk a brečí daleko víc. Z breku má potom výpadky v dýchání a musíme foukat do pusy, aby se nadechl.
U vás je to způsobeno alergií? My to máme přímo jako reakci na špatné dýchání. Slovně mu pomoci nemůžu a ani mu nemůžu vysvětlit, že by se měl zklidnit a dýchat pomaleji. Je to ovlivněno i nedoslýchavostí a tím, že se při takových situacích samozřejmě bojí a kombinuje to s histerickým záchvatem. Dítě, které je v pořádku bych uklidnila daleko lépe. Náš syn je na úrovni 10. měsíčního dítěte.
Syn má alergii už delší dobu a do nedávna jsme neměli problémi. Asi to bude kus od kusu. Se synem jsme bydleli 3 roky v jedné místnosti, kde byl koberec, záclona a spousta věcí a problémi neměl. Tady koberce nemáme, záclony také ne. Při volbě matrace nám radí alergoložka. Na ní přeci jen dám, protože zná synův stav. O posteli pro alergika jsem nepsala. Budeme kupovat velkou postel, protože nemůže být v postýlce a postel musí být vhodný pro dítě, které nemůže chodit.
Nevím, jestli to myslím dobře nebo špatně, ale přijde mi to tak, že ti vadí, že nám někdo poslal peníze kvůli "hloupé" alergii.
Co já bych dala jen za tu alergii. Na rodinu chodím, protože je to můj jedinej kontakt se společností a chodím sem ráda. O sbírku jsem se neprosila. Chtěla jsem jen zkusit prodat nějaké věci, protože mi nedělá radost se na něho dívat a vědět, že mu nemůžu pomoci.
Omlouvám se za chyby.
Odpovědět