S tou Natálkou je to celé dost divné, celý včerejší den jsem zkoušela najít účet, nebo kohokoli kdo by mi jej mohl oznámit a kde nic tu nic. podařilo se mi zjistit že dům mají od města Vítkov, je v takovém provizorním stavu, ale po úpravách to k bydlení bude. Zatím nemají naprosto žádný nábytek a na kontě prý 100000,- ale konto je pod správou města a zatím jim nebylo předáno a uvedeno jej nikde nemají. Stará se o ně i nějaká neziskovka (podle novin) a té jsem o číslo vysloveně psala a též jsem nic nedostala. Otázka je jak jim může někdo přispět, když to číslo prostě není.
Jinak tady s tou diskuzí je trochu problém že ji naprosto není možné najít. Je to škoda, věřím že by lidé přispěli víc, kdyby o ní věděli. Vždyť tady je jen pár lidí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.