S přítelem jsem propsala noc a dneska mi volal. Patriček vypadá v pořádku. Už jsou dokonce v herně. Dělali mu EKG a EEG - na EEG měl mírné změny, ale na epilepsii to nevypadá. Budou dělat ještě jedno kontrolní v pondělí. Brali mu krev a moč na metabolické vady, ale tam si na výsledky ještě počkáme. Ubývání býlé hmoty na mozku bývá u metabolických vad, tak aby se přeci jen něco nezanedbalo. Ještě mu dělali nějaké vyšetření, ale přítel prej neví název . Vypadl včera z postýlky, tak jestli to s tím nemohlo souviset.
Uvidíme aspoň, jak na tom v nemocnici bude a jestli to je tím prostředím tady nebo i něčím dalším.
Čekám až mi trošku proschne tygr a jdeme za nima. Páťa už prej tygra hledá. Sluníčko nám dneska svítí, tak snad bude svítit i Patričkovi.
Přeji Vám všem krásnou sobotu a večer mě tu zase máte.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.