Re: Pořad Polepšovna mazlíčků - jiný pohled
Molly, pořad jsem nikdy neviděla. Ani recenzi Viktora z psí školy Falco nečtu (znám Viktora osobně, tak nějak jsme si byli blíž, když školu zakládal, je to víc jak 10 let zpět) a nepřišlo mi, že by měl nějaké větší zkušenosti se psy. každopoádně nepopírám, že měl ke psům tak trochu jiný vztah, který se časem mohl prohloubit.
Osobně dávám přednost svému vlastnímu instinktu ve výchově psa. Pokud se na mě někdo obrátí s prosbou o pomoc, odkazuji panu Eichlerovi ze Zlína, to je pro mě člověk na svém místě
a propos, kdybyste někdo věděl, jak odnaučit malou kříženku utíkat z domu k sousedům, budu VELICE VDĚČNÁ! Je u nás od malinka, vzali jsme si ji k sobě, v tu dobu nám umřel pes a další nechtěl zůstat sám. Vše bylo v pohodě až do doby, než jsme jí museli naordinovat veterinární dietu. Naučila se utíkat k sousedům, kde ji vždycky nakrmí
domluvy a prosby na souseda, ať ji nekrmí, nezabírají. ji si na procházkách hlídám, ikdyž jdem třeba jen na zahradu, jenže stačí chvilka a je prostě v tahu. Samozřejmě ji najdu u sousedů
, kde už mezitím stačí spořádat nachystané žrádlo
máte někdo radu, co s tím???
Odpovědět