14.12.2009 11:34:14 Molly.
Re: Pořad Polepšovna mazlíčků - jiný pohled
Zuzini, nechci kecat, ale viděla jsem ho u jedněch superprémiovek...nevím, neznám složení všech granulí nazpaměť.
To, že je na prvním místě čerstvé maso v procentech je fajn, jakmile je ale za tím hned obilí, nebrala bych to, složení musí být pravdivé, ostatní informace na obalu už ne.
Našla jsem složení Royal caninu pro mladé boxery a upřímně doufám, že je někde chyba:
Rýže, izolát rostlinných proteinů, živočišné tuky, dehydrované drůbeží maso, kukuřice, dehydrované vepřové proteiny, hydrolyzované živočišné proteiny, minerální látky, rostlinné oleje (soja a copra), rostlinná vláknina, řepné řízky, rybí tuk, rajčata (zdroj lykopenu), hexametafosforečnan sodný, kvasnice (manno-oligo-sacharidy), taurin, hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu), L-karnitin, methionin, L-tyrosin, výtažek měsíčku lékařského (lutein), výtažky zeleného čaje a hroznů (zdroj polyfenolů), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu).
Podobné složení jsem našla i buldočka, jezevčík má taky na prvním místě rýži, pudl kukuřici...třeba je to chyba v překladu, takové šunty snad nemůže RC prodávat...
Odpovědět