Re: granule
Molly tohle je ještě lepší : rýže, pšenice živočišné tuky, dehydratované vepřové proteiny, izolát rostlinných proteinů, dehydratované drůbeží maso, hydrolyzované živočišné proteiny, řepné řízky, sójový olej, rybí tuk, frukto-oligosacharidy, polyfosfát sodný, hydrolyzovaní korýši (zdroj glukosaminu), výtažky ze zeleného čaje a hroznů (zdroj polyfenolů), výtažek z měsíčku lékařského (zdroj luteinu), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitinu), vitamíny a minerální látky - to je prosím RC pro francouzské buldočky kilo za 205 kč
mám pocit že výrobce je zavřený na místní psychiatrii jinak fakt nechápu,že tohle myslí vážně.
Můžu se zeptat když probíráte granule,nemáte obavu u Orijenu a Acany ,že tam je moc bílkovin konkrétně u štěněčího pro velká plemena.Chovám NO,jezdím i ven a obecně co s ebavíme s hodně dobrými chovateli tak doporučujou bílkoviny max.26% pro štěně.Vím,že vyšší obsah bílkovi ve štěněčím krmení u NO dělá paseku v podobě růstových problémů.Já fenku kdysi(deset let zpět)krmila právě kuli bílkovinám twinnerem a v půl roce přešla na modrou acanu a pka na zátěžovku.Jiné štěně NO jsme tu od té doby neměla,ale za rok ěm to bude čekat tak zbírám info.U malých plemen mi 30% bílkovin v granulích problém nedělá,to krmím dlouhodobě a vše OK.Acanu bohužel naši prckové nemůžou,jsou bílí a maj po ní rezaté fleky což je na výstavy průšvih.
Odpovědět