Sofie, občas ano, aktuálně spíš knížky. Jsou drahé, potvory, pořád stejně.
Ale minulý týden jsem byla ve vinotéce (to dělám, jen když potřebuju pro někoho echt dárek).
Doma bylo významné výročí, tak jsem si říkala, že by to chtělo opravdu dobré šampaňské, jako dárek oslavenci a aby taky ochutnal. Mně chutnal Veuve Clicquot Ponsardin, tudíž jsem šla pro něj, a paní v obchodě mi našla jiné za 5-ti novou cenu, odešla jsem s kartonem, bylo skvělé.
Tak jsem přikoupila portské, protože jsem chtěla ochutnat a oslavenec ho taky nikdy neochutnal )
Jinak melouna občas kupuju dětem /i v zimě je dobrý/, kedlubny milujou (nechápu proč v zimě) a nedávno jsem utratila skoro 80 Kč za cherry rajčátka, protože prostě jiná v zimě nejsou dobrá. Kaviár, olivy, různé oříšky, drahé sýry, lososa, vlastně ani jogurty - u nás nefrčí, takže zase tam ušetřím úplně v pohodě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.