tak úplně za vodou nejsme, takže když si koupím něco "drahého" (uzeného lososa, olivy s mandlemi a tak), připadám si že trochu "hřeším" a snažím se to nedělat často. Ale zas ten pocit že bych nemohla vůbec, to by mi bylo líto. Jinak utrácím nerada zejména za elektrické spotřebiče - teď si musím koupit mikrovlnku protože ta stará už blbne, ale vůbec se mi nechce, z tohohle výdaje ač to rozpočtově není problém já nemám vůbec radost. Takže teď zrovna rozmlouvám mužovi, že nekoupíme notebook, sice by se mi líbil a i by se mi hodil k práci a škole, ale protože pracuju jen 3 hodiny týdně, myslím si že je to pro mě ještě dost velký luxus. Tak jsem ho umluvila že si noťas vyberu až půjde malý do školky a já se vrhnu do práce s větším nasazením (on totiž narozdíl ode mě za elektroniku utrácí velmi rád).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.