Ananto.... nemyslím, že jsme bohatí a taky jsem jinde psala, že jsem poměrně spořivý člověk, co zavařuje, vaří, peče atd., nakonec se o mně obecně ví, že děti oblíkám běžně a bezznačkově (díky kamarádce, co má net obchod, občas i značkově, ale rozumně a to až poslední dobou)
Poslední dobou taky víc utrácím za podobné věci, viz. víno, dokonce i za kulturu, nějak rychle stárnu a manžel taky, takže mám pocit, že jsme toho spolu ještě tak moc nestihli a že je nejvyšší čas, dokud jsme zdraví a dokud nesplácíme plný úvěr) Asi to vypadá divně (manželovi to ale nevadí, nenadává, - jediný z rodiny mi neříká, že máme šetřit, když chceme stavět dům), asi to cítí stejně. P.S. může být hůř, ale nemyslím, že přiklepnutím hypotéky a dostavbou domu zalehneme do křoví a přestaneme pracovat a nechci žít jako moji rodiče, stavěl se dům a obětovalo se na oltář stavby všechno.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.