Já bych doporučila, aby ses poohlédla po nějaké milé důchodkyni (kvůli časové flexibilitě), která by Tvým dětem mohla hlídací babičku nahradit. Také jsem jako dítě dvě takové hlídací babičky měla a byl to přínos jak pro mě, tak pro moji maminku. Obě babičky jsme měli dál, o víkendu hlídaly rády, ale přes týden to nešlo. Myslím si, že by to ulehčilo situaci jak Tobě i Tvému manželovi, aby sis mohla v klidu vyřídit pochůzky, aniž by si Tvůj manžel bral dovolenou a abyste si s manželem mohli tu a tam někam spolu vyrazit, tak pro děti, které od určitého věku potřebují změnu, nové podněty a pravidelný kontakt i s jinými lidmi než s maminkou a tatínkem. Vidím to teď na svém synovi (budou mu 3 roky) - i když si celý den krásně hrajeme, tak je blahem bez sebe, když domů přijde tatínek nebo nás navštíví někdo jiný z rodiny. Kdybychom neměli příbuzné po ruce, tak bych to takhle stoprocentně udělala. Peníze za takové hlídání jsou podle mého názoru dobře investované.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.