Dítko mám zatím jedno a hlídací babičky taky velmi daleko.. Když potřebuju k doktorům taky hlídá manžel.. ale když nad tím přemýšlím, tak jsem pořádně po doktorech nechodila, co se V. narodil.. až budu čekat přírůstek, tak tahle organizace bude taky náročná..
Ale protože si uvědomuju, že dítě (děti) vyrostou a odejdou, tak chci alespoň v rámci možností pracovat na našem vztahu.. k čemuž pro mě občas nějaký ten příjemný společný zážitek patří.. takže jsme taky domluvily s rodiči, když jsme u nich na prodloužený víkend, že mají jeden večer vnoučka a my můžeme někam vyrazit. Jsme si s rodiči vzácní, ale i dvě hoďky sami na večeři nebo v kině s MM je pro nás taky obrovská vzácnost
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.