takhle jsem to nemyslela!!! I když jsem nevěděla tak úplně do čeho jdu, tušili jsme, že se minimálně pět let od těch dětí nehneme. Šlo mi spíše o to, že jsem je nechtěla nechat sedět dvě hodiny u praktické lékařky mezi nemocnýma lidma apod. Chtěla jsem jen vědět, jestli maminky nebudou mít nějaký nápad, jak tu situaci vyřešit lépe a radostněji. Jsou to věci, které si mi nechtěly řešit, když nebyly akutní nebo jsem na ně nepřišla díky nějaké "provozní slepotě". Dostalo se mi pár skvělých rad. Ještě včera v noci jsem se zaregistrovala u nového praktického lékaře - ON-LINE PŘES INTERNET!!! - chápete to! Jsem z toho celkem hotová, dneska mi už volala sestřička že mám přijít na vstupní prohlídku o půl sedmé večer. Sjela jsem si gyndaře a na třetí pokus jsem uspěla, vezme mě a je tam dvakrát týdně do sedmi. U svého zubaře jsem objednala i manžela, abychom se vystřídali u dětí a zároveň se mrkne na zuby i našim dětem! další rady kolem hlídání a zabevení dětí na úřadech jsou taky skvělé!!! Takže ještě jednou díky! Během dnešního dopoledne mám vše vyřešeno a to hlavně díky téhle diskuzi!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.