Tak manželovy rodiče máme 80 km daleko, moje 200 km. Gyndu řeším tak, že předám syna manželovi ve městě (jede ten den o něco dřív z práce) a jdu sama. Má ordinační hodiny i odpoledne. Kadeřnici si domlouvám někdy k večeru - kolem 17:30 h a později. Takže také předám syna manželovi v půli cesty. K obvoďákovi nechodím, nemocná jsem málokdy. Jen zítra dopo tam jdu, protože jsem těhotná a měla bych absolvovat prohlídku. Ale syna 2,5 beru s sebou. Sestra to ví, vezme mě přednostně. Co se týče zubaře, přehlásila jsem se ke stejnému, jak chodí manžel. Takže jdeme příští týden spolu. Tzn. že syna pohlídá ten druhý, zatímco jeden z nás bude v ordinaci. Jinak tchýně je ochotná hlídat kdykoli, i když je ještě pracující. Ale přijde mi nesmysl ji sem tahat 80 km kvůli třeba hodince. Takže výjimečně hlídá sem tam, když chceme jít s manželem někam sami (což bylo zatím asi 3x). To tu pak spí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.