Musím ti gratulovat k tomu, že jsi svoje peníze nedala na společné konto. Já tak chytrá nebyla. Vloni jsem dostala odstupné z práce a manžel mi nedávno bez varování všechno sebral. Zkrátka vyluxoval naše společné konto a založil si svoje. Byla jsem blbá. Pravda je, že i on dostal peníze od rodičů a ty hodně rychle ubývaly, ale on také rozhazoval jako král. Ale nakonec jsem je utratila já. Kdyby jste viděli můj šatník, tak by vám to bylo jasné (moje hadry staré mnoho let, kdyby mi občas nekoupila něco tchýně, tak chodím nahá). Takže ti opravdu gratuluju. A na těch testech bych trvala. Jo, takhle to dopadá, když tchýně (nebo maminka) mluví mladým do života.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.