Mně manžel taky "obviňuje", že žádné dítě není jeho, protože: Nejstarší syn je blonďák/my oba černovlasí/, když byla zplozena druhá a třetí dcera, on tu v té době nebyl, samozřejmě, že byl, a taky to myslí ve srandě, ale když jsme se o tom natvrdo bavili a já mu řekla:"A co bys jako s tím nadělal, to bys je neměl rád nebo co?" Tak říkal, že by mu to vztah s dětmi určitě neovlivnil, ale náš vztah by šel asi někam do kytek, což je pochopitelné. Já nevím, jestli je dobré ukončovat tak rychle manželství a hned vyměnit za přítele. Asi je hodně ovlivněný matkou, ale výsledky testů by mu třeba pomohly aby si ujasnil co chce. Ty musíš vědět, jestli váš vztah za to stojí, jestli bys mu mohla odpustit, protože rozvod není určitě jen tak a nechá šrámy na duši.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.