Já jednoznačně hlasuju pro látkovky, s nejstarší jsem používala čč a kombinovala to s jednorázovkama, odhadem tak 4 balíky jednorázovek za plenkovací období, u prostředního jsem opět používala čč (české čtverce) a pár poděděných flanelových kalhotovek z Německa, jednorázovky jsem prakticky nepoužívala(cca 1 balík za plenkovací období), přišlo mi to zbytečné a u nejmladšího jsem se rozšoupla, z počátku jsem používala čč (cca 3 měsíce), pak Haipy Pastelky (tak cca do 1,5 roku) a pak kapsovky, momentálně už jen na noc(1 balík jednorázovek tu mám načatý od narození ). Nikdy mě to neobtěžovalo spíš naopak, komfort a zdraví dětí pro mě byl nejdůležitější, myslím, že je to tak jak si to v sobě člověk nastaví a mě to těšilo a těší, nemůžu se dočkat až budu látkovat čtvrťáčka... O finanční úspoře není sporu, já mám v plenkách cca 8 tis. a budu látkovat už čtvrté miminko, ale to záleží na každé mamce, jak moc si užívá novinek, vychytávek...a já si užívám. K pohodlí chci dodat, že po tom, co jsem začala používat látkové vložky bych už do papíru, jako absolutní nouzovky, nešla...a tak to cítím i u plenek, jednorázovky jsou k nezaplacení v případě nouze, ale na běžné nošení mi přijdou nepříjemné, umělé, blééé... A praní, v tom našem množství prádla se plenky 2x za týden opravdu ztratí... ...a takové běloskvoucí plenky vlající ve větru na zahradě, to je krása
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.