pro mě jsou pohodlnější látkové plenky - mám je vždycky po ruce, můžu přebalit po každém vyčurání, takže jsem schopná snadno udržet miminko/dítě v čistotě. S jednorázovkama se hůř poznává, že si tam mimčo ucrvrklo, svádí to k delším intervalům přebalování. Praní a věšení je rutina - po odplenkování syna mi neubyla ani jedna pračka prádla, začal se víc zamazávat on, takže to byla výměna pračky plínek za pračku tepláků a triček Obě děti vedu od narození k udržování čistoty, obě byly na den odplenkované okolo 18 měsíců (na noc kluk až o rok později, holka je ještě malá, 20 měsíců). Takže my s plenkama defacto končíme po 1,5 roce, pak mám nějakou dobu ještě tak 2-3 plenky denně na spaní (denní 1x a 2 pleny na noc, přebalujeme, když si jdeme lehnout, manžel nesnáší nechávat děti v noci v jedný plíně, obě děti čuraly mezi 22-23 hodinou a pak ráno mezi 4-6, takže při přebalení o půlnoci spí většinu noci s čistou plínkou). Jo, a zejména rozlišuju čistou plínku od pocitu suché plínky jednorázovky. V jednorázovkách jsou miminka tak specificky cítit, oběma nám to s mužem vadilo, navíc jsem astmatik a atopik, takže nechci dětem jednorázovkama zvyšovat zátěž prostředí. A taky - jezdím na nákup co 2 týdny a to by mi plenky jednorázovky furt docházely. Úplně mi stačilo, když jsem musela s dcerou používat nějaký čas UM setrvale jsem byla bez něho...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.