Veroniko, určitě si do obchůdku zajdi zatím vše ošahat. Napiš si na papírek věci co se ti líbí (JEŠTĚ ALE NEKUPUJ) a pak přijď a vysyp to tu na nás - my ti k tomu napíšem postřehy co jak kdo vnímá. Některé maminky se nechají ukecat a pak nakoupí výbavu vše v jedné značce a jsou pak zklamané ... to je špatně.lepší je nakombinovat různé značky plínek + fakt mít doma i zásobu těch obyčejných plenek (tady uslyšíš prostě čtvercovka) Na to nějaké dobré svrchní kalhotky co drží vlhkost ale přitom dýchají (takže ne nějaké igeliťáky z Tesca za 60Kč) ... a neboj se ničeho ... já odlátkovala svého Vojtu na 100% (jednorázovky prostě nenosil) a teď čekám trojčata a chci je zas zkusit látkovat (a já fakt pevně věřím, že když to nepůjde ze 100% tak z 80% určitě (ale já chci 100% jen ted vím prd co to je mít trojčata tak si nechávám zadní vrátka
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.