My měli u všech dětí jednorázovky. Prostě proto, že jsem si sice nakoupila látkové Imse Vimse, pořádně se při tom plácla přes kapsu, a pak je nemohla prodat... Ale hlavně vyhrály nakonec jednorázovky, protože nemáme zahradu a nebylo kde sušit stále prádlo, takže z každé pračky navíc pěkně plesnivěl byt... protože obě děti byly z látkovek opruzené (byly i z většiny jednorázovek, ale rozhodně to byl rozdíl)... přebalovala jsem děti místo neustále co 1,5 hod.-2 hodiny v pohodě pokadění - 6 hodin... protože se mi pak nezvedal žaludek ze smradu kdykoli jsem otevřela víko, kde jsem skladovala použité pleny ve vodě... neměla jsem tak šíleně vysušené a popraskané ruce z neustálého promáchávání pokaděných a počůraných plen... Prostě jsem asi líná a pohodlná. Velice mne mrzí můj ekologický "despekt" při používání jednorázovek, ale já prostě látkovky nedala a ráda je předala dál. Každopádně obdivuji všechny, které látkují.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.