My bydlíme v domku, na zahradě přes léto určitě není problém:) Ale nevím, jak vyřešit v létě, kdy se netopí.. posledních 14 deštivých dnů vlastně sem tam přitopím večer jen kvůli prádlu, což se mi nezdá nezdá ekonomické, ale ani ekologické.. Sušičku nechci právě z tohoto důvodu.. U nás je trošku problém v tom, že bydlíme ve starém domě, kde se snažíme držet vlhkost pod kontrolou, což v praxi znamená větrat, větrat a zase větrat, tak ńechci být kontraproduktivní:).. Ale ráda bych zkusila, asi pár kousků pořídím.. Mám v plánu oblékat stejně jako mě:), tedy pokud bude holčička:)), dávat hodně šatičky s punčocháčky.. tam by neměl být takový problém s větší prdelkou, né?:)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.